Obavijesti

Show

Komentari 1

Slavna Hurem zamalo tragično stradala, oporavila se uz svoje kćeri, no oca djeteta i dalje krije

Slavna Hurem zamalo tragično stradala, oporavila se uz svoje kćeri, no oca djeteta i dalje krije

Glumica Meryem Uzerli (37) rodila je u siječnju, ali i ubrzo počela snimati modne editorijale. Nedavno je bila i na Filmskom festivalu u Moskvi, a depresivnu epizodu kao da je uspješno ostavila u prošlosti

VIDEO

Ljubimo se, mazimo, šetamo, veselimo se slatkim mukama prvih zubića…, tako Meryem Uzerli (37) opisuje prve mjesece s drugom kćeri, četveromjesečnom Lily Koi. Glumica na sva usta govori da je blagoslovljena jer šest godina od rođenja prve kćeri Lare opet u životu ima čudo. Tijekom trudnoće svaki se dan molila da sve dobro prođe i da beba bude zdrava. Na upit o ocu druge kćeri opet šturo odgovara da je blagoslovljena i sretna.

Zvijezda serije “Sulejman Veličanstveni” živi u Berlinu s bebom Lily Koi i starijom kćeri Larom Jemine (7), koju ju je dobila s bivšim zaručnikom, brokerom Canom Atesom (54). Vlasnica je dućana zdravih slatkiša Nosh Nosh u Berlinu. Da čeka drugo dijete, otkriveno je tako što je novinar ušetao u dućan, spazio i uslikao trudnu zvijezdu. Jedino što Meryem potvrđuje je da je u sretnoj vezi, ali ne otkriva ime oca djeteta.

Govori se kako ljubi kolegu, zvijezdu serije “Fazilet i njezine kćeri”, Çaglar Ertugrul (33), ali ni jedno od njih dvoje to nije potvrdilo. Niti demantiralo. Drugi tvrde da je riječ o njemačkom kolegi Tameru Tirasogluu (35), s kojim se prije dvije godine provodila po Dubrovniku. 

- Najbolji tata ikad - komentirala je ispod jedne fotografije Meryem čija se kći Lara odlično slagala s Tamerovom mezimicom Emmom.

No u zadnje vrijeme Tamer na društvenim mrežama objavljuje fotografije s nepoznatom plavušom... Kad je doznala da će dobiti sestricu, Lara je bila presretna. Dugo je željela brata ili sestru, a onda se uplašila da će morati dijeliti maminu ljubav. 

- Uzbuđenje je ne popušta i puno mi pomaže oko Lily. Tijekom moje trudnoće vježbala je na lutkama - priča Meryem.

Hurem je rodila djevojčicu Lily
Hurem je rodila djevojčicu Lily

Nakon silnih padova i pokušaja samoubojstva glumica danas kaže da je najsretnija na svijetu. Čim je 8. siječnja rodila drugu kćer, pohvalila se na društvenim mrežama. Nakon što je dobila ulogu sultanije Hurem u “Sulejmanu Veličanstvenom”, preselila se iz rodne Njemačke u Istanbul. U novoj je sredini dvije godine živjela u hotelu. Glumica je tad rekla da je s lakoćom zavoljela domovinu svog oca, ali je proživjela i neke od najvećih životnih trauma. Nevolje su počele kad se zaljubila u 17 godina starijeg biznismena i brokera Cana Atesa, a kulminiralo je kad je, nekoliko dana nakon što je s kolegama snimala jubilarnu 100. epizodu, naglo napustila set.

Producenti i turski mediji su tvrdili da pati od kroničnog umora i iscrpljenosti. Napravili su i stanku u snimanju, ali nisu htjeli dugo čekati da se Meryem oporavi. Nudili su joj najbolje psihologe i psihijatre, zvali njezina oca da je uvjeri da stane pred kamere. Tata ih je odbio jer mu je kćerino zdravlje bilo važnije od zarade i popularnosti. Kasnije se otkrilo da je glumica bila depresivna zbog prekida s Canom Atesom, s kojim je ostala u drugom stanju. Turski ju je biznismen otjerao iz stana i nagovarao na abortus. Podržala ga je i njezina kolegica sa seta Nebahat Cehre (77), poznata po ulozi majke sultanije, pa ju je nagovarala na pobačaj i uvjeravala da joj “ne treba dijete tijekom snimanja” jer se već znalo kako će pred kamerama biti još cijelu godinu.

Glumica je pala u još veću depresiju pa si je jedne noći pokušala oduzeti život i baciti se s balkona istanbulskog hotela. Srećom, u zadnjem su je trenutku spriječili.

- Istina je da sam zbog depresije pokušala skočiti s balkona hotela i da su me u tome spriječili. Bilo je strašno, htjela sam sve okončati kako bih konačno bila slobodna od svega – ispričala je mjesecima kasnije Meryem turskim medijima.

Dodala je kako je depresiju i boravak u bolnici doživjela kao prolaznu fazu u životu nakon koje je postala snažnija. Poručila je tad da se neće vratiti u Tursku unatoč prijetnjama producenata da će je kazniti s novčanim iznosom od oko 36 milijuna kuna zbog kršenja ugovora. Meryem je bilo važno samo roditi zdravo dijete. Prihvatila je ponudu da glumi u seriji “Kraljica noći” za koju je dobila oko četiri i pol milijuna kuna po sezoni. Zato se vratila u Tursku i na male ekrane. Kad je u veljači 2014. prvi put postala majka, bivši zaručnik ju je tužio jer je djetetu u rodni list upisala samo svoje prezime. 

Hurem je trudna, ali krije tko je otac bebe: U vezi je s kolegom?
Hurem je trudna, ali krije tko je otac bebe: U vezi je s kolegom?

- Svjestan je grešaka iz prošlosti pa sad želi priznati dijete i brinuti se o njoj – rekli su tad Atesovi odvjetnici, koji su najavili i borbu za skrbništvo nad Larom.

To je posebno razljutilo Meryem, ali i njezine roditelje i prijatelje.

- Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad – rekli su prijatelji glumice, a za nju je tad sve krenulo nabolje.

Meryem se na to nije obazirala.   Nema ljepšeg osjećaja od bezuvjetne ljubavi prema malom biću koje te uči kako ne biti sebičan i biti bolji čovjek. Otkad sam postala majka, svaki dan imam razloga za slavlje – ponosno je izjavila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...