Show

Komentari 18

Slavna YouTuberica otkrila da je bila muško: Ovo je olakšanje

Slavna YouTuberica otkrila da je bila muško: Ovo je olakšanje

Nikkie već 10 godina vodi svoj kanal na YouTubeu, a kako kaže, proces promjene spola započela je već s 14 godina pa oni koji ju prate nisu ni znali kako je transseksualac

Popularna beauty YouTuberica Nikkie de Jager, poznatija kao NikkieTutorials u posljednjem videu svojim pratiteljima otkrila je kako je nekada ranije bila muškarac. Priznala je kako su pojedine osobe saznale za to i ucjenjivale ju pa je vlastitu sudbinu preuzela u svoje ruke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Danas ću s vama podijeliti nešto što sam oduvijek željela, ali pod svojim uvjetima. Tu priliku su mi oduzeli pa moram ovako. Nikad nisam voljela etikete, željela sam biti ja, bez ograničenja. Rođena sam u muškom tijelu, ali oduvijek sam bila feminizirana. Zanimale su me isključivo lutke, šminka i haljine. Prošla sam transformaciju i danas sam ono što jesam - ispričala je Nikkie u videu koji je u rekordnom roku skupio milijune klikova. 

YouTuberica već 10 godina vodi svoj kanal na ovoj medijskoj platformi, a kako kaže, proces promjene spola započela je već s 14 godina pa oni koji ju prate, tvrdi, nisu ni znali kako je transseksualac. 

Nikkie se povjerila i kako joj je YouTube u tinejdžerskim godinama bio bijeg od svakodnevnog života u kojem je nailazila na osudu te da njezin današnji zaručnik nije imao pojma dok mu sama nije priznala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci