Obavijesti

Show

Komentari 14

Slavni 'Fraiser': Ubojica moje sestre ne smije izaći iz zatvora

Slavni 'Fraiser': Ubojica moje sestre ne smije izaći iz zatvora
1

Zvijezda serija "Kafić uzdravlje" i "Frasier" progovorio je o danima koji su ga u potpunosti slomili. Nakon 42 godina od ubojstva njegove sestre, spriječava ubojicu da izađe van

VIDEO

U vrlo emotivnom razgovoru za BBC Radio 4 Desert Island Discs, glumac Kelsey Grammer (62) kaže da sjećanje i čast svoje sestre brani tako što sprječava njezinog ubojica izađe na slobodu.

- Naučio sam oprostiti. Čak sam to rekao i čovjeku koji mi je ubio i silovao sestru, no mora ostati do kraja života iza rešetaka. To je moja misija - rekao je Kelsey.

Zvijezda je dva put spriječila pokušaje ubojice Freddieja Glenna da izađe na slobodu. Želi dati potporu svim obiteljima koji to prolaze te želi ukazati na prava obitelji žrtava.

U pismu odboru za uvjetni otpust, rekao je kako kazna ne bi trebala biti gora za obitelj nego ubojicu.

Kada ga je zadesila ta tragedija imao je 20 godina, rekao je da je zbog gubitka svoje sestre blizanke dotaknuo dno te je izgubio vjeru u Boga, ali sada je ponovno obnavlja.

Ubojica Freddie Glenn je 1976. godine osuđen zbog ubojstva Karen Grammera.

Glenn i sudionik Michael Corbett oteli su je 1. srpnja 1975., dok je bila izvan restorana 'Red Lobster', u Coloradu. Čekala je u automobilu da njezin dečko završi s posao.

Lopovi su pokušali opljačkati restoran i oteti djevojku koja je u tom trenutku sjedila u automobilu jer su se bojali da bi ih mogla identificirati.

Više puta je su silovali, a kasnije ju je Glenn brutalno ubio.

Ubojica je dobio doživotnu kaznu zatvora, ali je Vrhovni sud ipak odobrio da može tražiti izlazak na slobodu nakon 30 godina zatvora.

Kelsey je tragično izgubio oca kad je imao trinaest godina. Brutalno su ga ubili ispred njegove kuće.

Nakon što je morao identificati tijelo svoje sestre odustao je od fakulteta. Nije se s tragedijom mogao nositi, a u to vrijeme je često razmišljao da si oduzme život.

- Bio sam njen stariji brat. Trebao sam je zaštiti, ali nisam mogao. To me gotovo uništilo. Znam da ta krivnja nije racionalna, ali to je vrlo teško objasniti - otkrio je Grammer u jednom intervjuu.

69th Annual Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

Dodatno ga je shrvala i smrt velikog prijatelja i producenta serije "Fraiser" Davida Angella koji je umro 11. rujna jer se nalazio u zrakoplovu koji se prvi zaletio u Svjetski trgovački centar.

Život prepun tragedija doveo ga je i do ovisnosti o alkoholu i drogama, a zbog burnog načina života čak je završio i u zatvoru. Naime, nakon što mu je pronađen kokain u krvi dok je upravljao vozilom, slavni glumac završio je iza rešetaka gdje je proveo 30 dana.

Nakon izlaska iz zatvora počeo je pisati autobiografiju u kojoj je otkrio mračnu stranu svog života. Prije osam godina doživio je srčani udar i za dlaku izbjegao smrt. Ženio se četiri puta, a mir je konačno pronašao u braku s Kayte Walsh s kojom očekuje treće dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.