Show

Komentari 29

Slavni holivudski glumac novo je pojačanje serije 'Južni vjetar'

Slavni holivudski glumac novo je pojačanje serije 'Južni vjetar'

Madsen je prekaljeni holivudski veteran koji je zapažene uloge imao u kultnim filmovima poput ‘Donnie Brasco’, ‘Reservoir Dogs’, ‘Kill Bill’ i ‘Hateful Eight’...

Američki glumac Michael Madsen (64) igrat će u sljedećoj sezoni serije ‘Južni vjetar’, objavili su redatelj filma i serije Miloš Avramović te glavni glumac Miloš Biković.

POGLEDAJTE TRAILER ZA 'JUŽNI VJETAR 2':

- Dobrodošao u ekipu, Michael Madsen. Službeno! Ide rokanje! - napisao je Avramović u opisu objave, a oduševljenje akvizicijom ne krije ni njegov imenjak.

Madsen je prekaljeni holivudski veteran koji je zapažene uloge imao u kultnim filmovima poput ‘Donnie Brasco’, ‘Reservoir Dogs’, ‘Kill Bill’ i ‘Hateful Eight’, a jedan je od omiljenih glumaca proslavljenog redatelja Quentina Tarantina, koji ga rijetko kad propušta uvrstiti u svoje filmove.

Film ‘Južni vjetar’, koji trenutačno igra i u hrvatskim kinima, oborio je sve rekorde i u prvom vikendu prikazivanja ostvario dosad najbolje otvaranje nekog filma iz regije u Hrvatskoj, a s obzirom na tematiku istoimene serije, Madsen bi se u novim epizodama trebao snaći kao riba u vodi. 

POGLEDAJTE I LIVE GLUMACA IZ JUŽNOG VETRA NA CRVENOM TEPIHU: 

Najčitaniji članci