Obavijesti

Show

Komentari 38

Slavni koji su preminuli u 2022.

Slavni koji su preminuli u 2022.
24

Oni su svojim karijerama obilježili svjetsku i domaću scenu, a svi su nas napustili u 2022. godini

VIDEO

Još samo nekoliko dana dijeli nas od ulaska u novu, 2023. godinu. Upravo zbog toga odlučili smo se prisjetiti tko nas je sve od poznatih i slavnih napustio u 2022.

Pokretanje videa...

Slavni koji su preminuli u 2022. 01:46

Aki Rahimovski 

Na samom početku godine, 22. siječnja 2022. hrvatsku javnost šokirala je smrt pjevača Akija Rahimovskog. Frontmen grupe Parni valjak preminuo je u 67. godini. Posljednje dane života proveo je u Novom Mestu u Sloveniji.

“Za malo nježnosti na sve ću pristati za malo nježnosti da mogu zaspati” Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski.

Objavljuje Parni ValjakSubota, 22. siječnja 2022.

Bob Saget 

- Shrvani smo jer je danas preminuo naš voljeni Bob. Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje. Uživao je na svojim nastupima smijehom spajati različite ljude. Molimo za privatnost, ali i da se zajedno s nama sjećate ljubavi i smijeha koje je Bob donosio u mnoge život - tim riječima se obitelj oprostila od američkog komičara Boba Sageta, čije je tijelo pronađeno 10. siječnja u hotelu Ritz-Carlton Orlando na Floridi, gdje je Saget bio na turneji.

LA: Poznati na 30. Scleroderma Benefit gala eventu

Bob Saget preminuo je u 66. godini. Mjesec dana nakon tužne vijesti, stigli su i nalazi obdukcije.

- Vlasti su otkrile da je Bob preminuo od ozljede na glavi. Zaključili su da je slučajno udario potiljkom u nešto, mislio kako to nije ništa strašno i otišao spavati. Alkohol i droge nisu bile uključene - objavili su članovi obitelji. 

Fred Ward 

Glumac Fred Ward preminuo je 8. svibnja u 79. godini. Karijera ovog glumca dobro je poznata filmofilima, a po filmu 'Remo Williams: Avantura počinje' iz 1985. godine, ostat će zauvijek upamćen.

Ray Liotta

Glumac Ray Liotta preminuo je 25. svibnja 2022. u 67. godini. Liotta je bio najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u Scorseseovoj uspješnici 'Goodfellas'. Preminuo je u snu u Dominikanskoj Republici gdje je snimao film 'Opasne vode'. 

PA/Pixsell

David Warner

Zvijezda filmova 'Titanic' i 'Omena', David Warner, preminuo je 25. srpnja u 81. godini zbog bolesti povezane s rakom.  

Gregory Itzin 

Glumac Gregory Itzin, kojeg smo imali prilike gledati u poznatim serijama 'Mentalist' i 'NCIS', preminuo je 8. srpnja u 75. godini zbog komplikacija tijekom hitne operacije. 

James Caan

Glumac James Caan, poznat po ulozi Sonnyja Corleonea u 'Kumu', preminuo je 7. srpnja u 82. godini. Prema nalazima obdukcije James je umro od  srčanog udara i posljedica bolesti koronarnih arterija. U dokumentu je navedeno i da je bolovao od kronične opstruktivne plućne bolesti.

FILE PHOTO: James Caan arrives at the 41st Annual Chaplin Award Gala in New York

Paul Sorvino 

Glumac Paul Sorvino, koji se proslavio ulogama u filmu 'Goodfellas' i TV seriji 'Zakon i red', preminuo je 25. srpnja prirodnom smrću u 83. godini.

Los Angeles: Dodjela nagrada Producers Guild of America

Tony Sirico 

Američki glumac Tony Sirico preminuo je 9. srpnja u 79. godini. Poznati mafijaš proslavio se ulogom u seriji 'Obitelj Soprano', koju je počeo snimati kad je imao 55 godina.

Las Vegas: Poznati na otvorenju Las Vegas Mob Experiencea

Mislav Bago 

Mislav Bago preminuo je 18. kolovoza u 49. godini života. Informaciju o tragičnoj smrti nagrađivanog novinara, urednika, reportera i voditelja objavila je Nova TV, gdje je Bago radio posljednjih 13 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NovaTV (@novatv_)

Anne Heche

Američka glumica Anne Heche preminula je 12. kolovoza, tjedan dana nakon što je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći. Vijest je potvrdila njezina obitelj, nakon što je prethodno najavila da će se isključiti s uređaja za održavanje života. Heche je imala 53 godine.

74th Annual DGA Awards

Charlbi Dean

Južnoafrički model i glumica Charlbi Dean preminula je 30. kolovoza u New Yorku. Imala je 32 godine. Dean je bila poznata po ulogama u seriji 'Black Lightning' i filmu 'Triangle of Sadness' redatelja Rubena Östlunda (48).

The 75th Cannes Film Festival - Photocall for the film "Triangle of Sadness" in competition

Olivia Newton - John

Australska kantautorica, glumica i pjevačica Olivia Newton-John umrla je 8. kolovoza  nakon više od 30 godina borbe s rakom dojke. Imala je 73 godine.

G'Day USA Black Tie Gala

Robert LuPone

Glumac Robert Bob LuPone kojeg mnogi pamte po ulozi u seriji 'The Sopranos' preminuo je 29. kolovoza u 76. godini nakon borbe s opakom bolesti. Glumac se tri godine borio s tumorom gušterače.

New York: Poznati dolaze na MCC Theatre's Musical Revue & Gala

Coolio 

Poznati reper Coolio preminuo je 29. rujna u 60. godini u Los Angelesu. Vijest o njegovoj smrti potvrdio je njegov menadžer. 

3rd Annual eBay Motors RPM XI Event - Las Vegas

Jean-Luc Godard

Francuski redatelj Jean-Luc Godard preminuo je 13. prosinca u 92. godini. Francusko-švicarski redatelj je bio ključna figura Nouvelle Vaguea, filmskog pokreta koji je revolucionirao kinematografiju kasnih 1950-ih i 60-ih. 

FILE PHOTO: SWISS DIRECTOR GODARD ATTENDS PRESS CONFERENCE FOR 'NOTRE MUSIQUE' AT 57TH CANNES FILM FESTIVAL.

Kraljica Elizabeta II. 

Kraljica Elizabeta II. preminula je 8. rujna. Vijest o njezinoj smrti stigla je tog dana u 19.30 sati (u 18.30 po zapadnoeuropskom vremenu) iz Buckinghamske palače. Imala je 96 godina i bila je najdulje vladajući britanski monarh.

Portreti kraljice Elizabete II

Louis Fletcher

Glumica Louise Fletcher, koja je dobila Oscara za ulogu u filmu 'Let preko kukavičjeg gnijezda' iz 1975. godine, preminula je u Francuskoj 23. rujna. Imala je 87 godina.

Lukas Nola 

Slavni hrvatski filmski redatelj i scenarist, Lukas Nola preminuo je 29. listopada u 59. godini nakon duge i teške bolesti. 

bla bla bal

Jerry Lee Lewis

Glazbenik Jerry Lee Lewis, koji se 1957. proslavio hitom "Whole Lotta Shakin‘ Goin‘ On", preminuo je 28. listopada u 88. godini. Dva dana su kružile nepotvrđene informacije o njegovoj smrti nakon čega ih je sve potvrdio njegov glasnogovornik za strane medije. Lewis je preminuo u svom domu u Memphisu, američkoj državi Tennessee.

Jerry Lee Lewis performs in Frankfurt

Robbie Coltrane

Škotski glumac Robbie Coltrane, koji je utjelovio mnogima omiljenog lika iz kultnog Harry Pottera, Rubeusa Hagrida, preminuo je 14. listopada u 73. godini. Glumeći čuvara ključeva i posjeda u Hogwartsu zaradio je milijune i osvojio srca obožavatelja diljem svijeta, no njegov život nije bio ni približno sličan tipičnim holivudskim glumcima. 

2001 - Harry Potter And The Sorcerer's Stone - Movie Set

Aaron Carter

Američki pjevač Aaron Carter pronađen je mrtav 5. studenog u kući u kalifornijskom Lanchesteru. Imao je 34 godine. Carter se proslavio kao dječja zvijezda hitovima poput 'I Want Candy' i 'That's How I Beat Shaq', a bio je poznat i po tome što je bio mlađi brat Backstreet Boya Nicka Cartera. Aaron nije sakrivao da se borio s ovisnošću te da je imao ozbiljnih problema s mentalnim zdravljem.

Jason David Frank

Jason David Frank, glumac koji je utjelovio zelenog Power Rangera u televizijskoj serij 90-ih, preminuo je 19. studenog u 50. godini.

Saša Zalepugin 

Legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin preminuo je 26. studenog u bolnici od posljedica moždanog udara koji je doživio 16. listopada u svom zagrebačkom domu. Imao je 91 godinu. 

- Zbogom dušo moja, jedino moje - čekaj me - napisala je tada na društvenoj mreži Facebook Sašina supruga, modna agentica  Tihana Harapin Zalepugin (71).

storyeditor/2021-12-21/PXL_111205_2006.jpg

Massimo Savić

Legendarni hrvatski glazbenik Massimo Savić preminuo je 23. prosinca u Zagrebu. Imao je 60 godina. Od Massima su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i kći Mirna

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna -  pisalo je u njihovoj objavi.

Split: Koncert Massima u sklopu Splitskog festivala

Maxi Jazz

Isti dan, kada nas je napustio Massimo, preminuo je i Maxi Jazz, frontmen britanskog benda Faithless. Imao je 65 godina, a vijest o smrti potvrdio je bend putem društvenih mreža. 

Siniša Mihajlović

Srpski trener i bivši nogometaš Siniša Mihajlović preminuo je 16. prosinca u 53. godini u rimskoj bolnici. Javnosti je vijest kako boluje od leukemije priopćio 13. srpnja 2019. godine. Iza sebe je ostavio suprugu Ariannu i petero djece. Nedavno je dobio unuku.

italian soccer Serie A match - Bologna FC vs Hellas Verona

Kirstie Alley

Glumica Kirstie Alley, poznata po ulogama u televizijskim serijama ‘Kafić Uzdravlje‘ (Cheers) i ‘Veronikine tajne‘ i seriji filmova ‘Gle tko to govori‘ preminula je 6. prosinca u dobi od 71 godine.

Contestant Kirstie Alley arrives as the reality show 'Celebrity Big Brother' starts, in Elstree
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Aleksandra Prijović na drugom koncertu dovela posebnu gošću: 'Ljudi iz Varaždina su me spasili'
VEČER PUNA EMOCIJA

Aleksandra Prijović na drugom koncertu dovela posebnu gošću: 'Ljudi iz Varaždina su me spasili'

Popularna pjevačica opet je oduševila Varaždince na drugom koncertu u nizu, a i ovog puta fanovi su je obasipali plišanim medvjedićima