Show

Komentari 2

Slavni ne štede na poklonima: Kupuju se dragulji, otoci i poniji

Slavni ne štede na poklonima: Kupuju se dragulji, otoci i poniji

Na listi najraskošnijih, ali i bizarnijih, darivatelja našli su se reperica Cardi B, reality zvijezde Kardashian, glumac Brad Pitt te zvijezda 'Brzih i žestokih', glumac Tyler Gibson

Svi znamo da slavne osobe imaju previše novca pa da jednostavno ne znaju kuda s njim. Troše na sve, čak i na najbizarnije stvari. Pa tako za Božić svoje najmilije daruju draguljima, otocima i ponijima.

POGLEDAJTE VIDEO:

 Tako je glumac Brad Pitt (58) jednom prilikom iznenadio svoju cijelu obitelj krajnje originalnim poklonom. Angelini (46) je kupio konja, a njihovo šestero djece iznenadio je s po jednim Shetlandskim ponijem. 

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

Brad nije jedini koji ne štedi. Majka Kardashian - Jenner klana, poduzetnica i reality zvijezda Kris Jenner (66) svojoj je unuci Stormi Webster (3), kćeri Kylie Jenner (24), poklonila pravu kuću za lutke koja je velika kao ona u kojoj neki ljudi stanuju. Sličnu takvu nekada je poklonila i svojoj djeci, a koštala je 100 tisuća dolara.

PA/Pixsell

Reality zvijezda i buduća odvjetnica, Kim Kardashian (41) svim djevojčicama iz obitelji u Tokiju je kupila iste Louis Vuitton torbice. No, ne troši samo na njih novac.

Naime, Kim i njezin, sada bivši suprug, Kayne West (44) platili su 65 tisuća dolara na aukciji za jednu od jakni pop ikone, Michaela Jacksona. A poklonili su je kćeri North West (8) za Božić.

No, niti njezina sestra ne štedi. Najmlađa Kardashian - Jenner članica, Kylie Jenner (24) za prvi rođendan svojoj kćeri Stormi poklonila je skupocjeni dijamantni prsten, kao i ponija zvanog Olaf.

Njezin dragi, reper Travis Scott (30) ove je godine svojoj voljenoj trudnoj partnerici i kćeri kupio odgovarajuće dijamantno prstenje za Božić.

Rastrošna reperica Cardi B (29) postala je kraljica ekstravagantnih poklona u božićno vrijeme, jer se ona i njezin suprug Offset (30) ne suzdržavaju kada je u pitanju kupnja poklona za njihovu kćer Kulture (3).

Trogodišnjakinja je tijekom cijele godine dobivala skupe poklone od svojih velikodušnih roditelja, uključujući  dizajnerske torbe vrijedne nekoliko tisuća funti te minijaturne sportske automobile.

Zvijezda 'Brzih i žestokih', glumac Tyrese Gibson (42) nije želio svojoj kćerkici Shayli kupiti 'sitne poklone' kao sve dosadašnje zvijezde, već je odlučio uložiti u nešto veće, pa je prošle godine svoju 13-godišnjakinju razveselio egzotičnim privatnim otokom.

Najčitaniji članci