Viral

Komentari 1

Posao iz snova? Bogataši traže par koji će im voditi otok na Bahamima, plaća 753 tisuće kn

Posao iz snova? Bogataši traže par koji će im voditi otok na Bahamima, plaća 753 tisuće kn

Život na egzotičnom otoku pruža se kao prava prilika onima željnim velikih promjena, ali kvaka je da ovdje treba i raditi, jer bogataši iz SAD-a traže par koji će u raju Bahama voditi njihovo domaćinstvo

Bogata obitelj iz Floride u potrazi je za parom koji bi održavao njihovu kuću na privatnom otoku na Bahamima, prenosi Metro.

Traže par koji već ima prethodnog iskustva s održavanjem i vođenjem kućanstva. Uz privatni otok, obitelj posjeduje i imanje u Naplesu na Floridi koje je također uključeno u posao, a putovanje iz jedne rezidencije u drugu također pokriva obitelj.

Par koji dobije ovaj posao primat će godišnju plaću do 120.000 dolara, odnosno oko 753.000 kuna, navodi se u oglasu.

Osim plaće, ova bogata obitelj svojim zaposlenicima nudi i plaćen smještaj i puno zdravstveno osiguranje.

Radi se samo radnim danom pa će novi zaposlenici imati puno prilike istraživati čari Bahama.

Radni dani provode se u održavanju četiri kuće na privatnom otoku i imanja obitelji na Floridi.

- Ovo je uistinu jedinstvena prilika. Toliko da su nam klijenti u šali rekli da bi se i sami prijavili za tu poziciju da mogu - rekla je Lucy Challenger, šefica agencije za zapošljavanje Polo & Tweed.

- Pretprani smo zahtjevima od trenutka kad smo objavili oglas na našoj web stranici. Još nismo sastavili listu potencijalnih kandidata pa pozivamo sve zainteresirane parove da nam pošalju svoje životopise - rekla je Challenger.

Uz činjenicu da ovaj posao zahtijeva i stvaran rad, jedina dodatna kvaka je da potencijalni radnici moraju imati dozvolu za rad u SAD-u.