Obavijesti

Show

Komentari 3

Slavni parovi koji su se zaručili i vjenčali na Valentinovo: Neki su još skupa, a neki su razvedeni

Slavni parovi koji su se zaručili i vjenčali na Valentinovo: Neki su još skupa, a neki su razvedeni
10

Vjenčanja na Valentinovo slavnim su parovima oduvijek bila romantična. Neki su na današnji dan izrekli sudbonosno 'da', a neki se i zaručili

VIDEO

Valentinovo je popularan dan za zaruke ili vjenčanje za mnoge slavne parove. Dok je nekima 14. veljače jednostavno romantičan datum, drugi su shvatili kako ima praktičnu stranu. Kasnije je gotovo nemoguće zaboraviti obilježiti godišnjicu koja pada na Valentinovo. Mnogi parovi tako su se zaručili 14. veljače, a neki danas i slave godišnjicu braka. 

Orlando Bloom i Katy Perry

Glumac Orlando Bloom (47) zaprosio je pjevačicu Katy Perry (39) na Valentinovo 2019. godine. Par je otišao na večeru nakon koje je uslijedila vožnja helikopterom, gdje ju je zaprosio, prenosi Hello magazin.

Saznajte što vas sve čeka u ljubavi za Valentinovo u prilogu koji u utorak dobivate uz 24sata
Saznajte što vas sve čeka u ljubavi za Valentinovo u prilogu koji u utorak dobivate uz 24sata

Inače, par se upoznao na dodjeli Zlatnih globusa 2016. godine, a vjenčanje su odgodili zbog pandemije. Iako još nisu najavili vjenčanje, mnogi obožavatelji smatraju da su se njih dvoje tajno vjenčali otkako je Katy viđena s prstenom. Glumac i pjevačica dobili su svoje prvo dijete, kći Daisy Dove Bloom u kolovozu 2020.

Benedict Cumberbatch i Sophie Hunter

70th Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

Benedict Cumberbatch (47) i njegova supruga, kazališna redateljica Sophie Hunter (45) vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na britanskom otoku Isle of Wight na Valentinovo 2015. godine, prenosi Martha Stewart Weddings

Zaruke su objavili u u londonskom Timesu, a ne na društvenim mrežama, kako inače slavni parovi to rade.

Sophie je tijekom vjenčanja bila trudna s njihovim prvim djetetom, a u međuvremenu su dobili još dvije djece. 

Harrison Ford i Calista Flockhart

Indiana Jones And The Dial Of Destiny" Red Carpet - The 76th Annual Cannes Film Festival

Zvijezda 'Indiane Jones', glumac Harrison Ford (81) i glumica Calista Flockhart (59) zajedno su od 2002. godine.

Upoznali su se na dodjeli Zlatnih globusa 2002. gdje ga je glumica prolila vinom, a kasnije ih je njihov zajednički prijatelj, glumac James Marsden spojio, prenosi People magazin.

- Zaljubljen sam. Romantična ljubav je jedna od najuzbudljivijih i najispunjenijih vrsta ljubavi i mislim da postoji potencijal za to u bilo kojoj fazi vašeg života - rekao je Ford za Hello magazin 2003.

Znamo što su Zagrepčani lani naručili za praznik ljubavi i što je u trendu ovog Valentinova
Znamo što su Zagrepčani lani naručili za praznik ljubavi i što je u trendu ovog Valentinova

Na Valentinovo 2009. godine, Ford je zaprosio Flockhart dok su bili na odmoru. Par se vjenčao u lipnju 2010. u Meksiku.

Glumica je 2001. posvojila sina Liama, a kasnije ga je i Ford službeno posvojio. Glumac ima još četvero djece iz prethodnih veza.

Christina Aguilera i Matthew Rutler 

Baby2Baby Gala 2016 - Los Angeles

Christina Aguilera (43) i filmski producent Matthew Rutler (38) upoznali su se na snimanju njezinog filma "Burlesque" iz 2010. kada je Rutler radio kao asistent produkcije. To se dogodilo tijekom procesa razvoda Aguilere od bivšeg supruga Jordana Bratmana.

Rutler je pjevačicu zaprosio na Valentinovo 2014. dok su bili na odmoru, no još se nisu vjenčali.

Nakon zaruka, par je u kolovozu 2016. dobio kćer Summer Rain. Aguilera ima i sina iz prethodnog braka s Bratmanom.

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault

777795692

Salma Hayek (57) udala se 14. veljače 2009. za francuskog biznismena i milijardera François-Henrija Pinaulta (61). Privatno su se vjenčali u gradskoj vijećnici Saint Germain u Parizu. Imali su veći prijem u travnju 2009. u Veneciji, Italija, prema Wonderwallu.

Zatim je u kolovozu 2018. Pinault iznenadio glumicu obnovom zavjeta na plaži dok je na odmoru u Bora Bori. Par je 2007. dobio kći Valentinu.

VIDEO Kutak za zaljubljene u Karlovcu oduševio je parove
VIDEO Kutak za zaljubljene u Karlovcu oduševio je parove

U razgovoru za Town & Country 2019. glumica je odbila otkriti kako se par upoznao.

- To je tako romantična, nevjerojatna priča, ali je moja. Ne želim je vulgarizirati praveći od nje priču kako bih bila zanimljiva - rekla je tada.

Tommy Lee i Brittany Furlan

Bubnjar benda Mötley Crüe, Tommy Lee (61) i influencerica Brittany Furlan (37) zaručili su se i vjenčali na Valentinovo. Nakon što su bili u vezi manje od godinu dana, glazbenik je zaprosio influencericu 2018. godine, a par se vjenčao 2019.

Vince Vaughn i Kyla Weber

Profimedia

Glumac Vince Vaughn (53) zaprosio je agenticu za nekretnine, Kylu Weber (43) na Valentinovo 2009. godine. 

- Shvatio sam da ovo ne smijem propustiti jer neću zaboraviti ovaj datum. Dakle, Valentinovo je bio taj dan kada sam je zaprosio - rekao je voditeljici Ellen DeGeneres 2009., prenosi Us Weekly.

- Upoznao sam najbolju djevojku na svijetu. I to ti daje tako veliku svrhu u tvom životu. I da sam je upoznao ranije, davno bih to učinio. Uistinu sam jako sretan - rekao je DeGeneres 2011.

Par se vjenčao u siječnju 2010. i sada imaju dvoje djece.

Meg Ryan i Dennis Quaid

Nekadašnji holivudski par Meg Ryan (62) i Dennis Quaid (69) upoznali su se na setu filma 'Innerspace' 1987. godine, piše Entertainment Weekly. Nakon što su započeli romansu, glumica je prekinula vezu jer, kako je jednom objasnila, nije bila spremna za nešto ozbiljno.

Njegovom udvaranju popustila je godinu dana kasnije, na setu filma 'D.O.A', ne znajući da je on ovisan o kokainu. Kada je Quaid bio siguran da je 'čist' te da više neće posegnuti za drogom zaprosio ju je 14. veljače 1991. godine u hotelu Bel Air. Recepcioner je nekako uspio pronaći matičara pa je svečani obred obavljen u hotelskoj sobi. Godinu dana kasnije, dobili su su sina Jacka. Međutim, par se razišao nakon osam godina braka, 2001.

Sharon Stone i Phil Bronstein

Holivudska glumica Sharon Stone (65) i urednik novina San Francisco Chronicle Phil Bronstein (73) vjenčali su se na Valentinovo 1998. godine u njezinoj vili na Beverly Hillsu. Uzvanike među kojima su bili i Arnold Schwarzenegger i Melanie Griffith zabavljao je Ray Charles

Međutim, 2001. godine glumica je preživjela moždani udar, a tri godine kasnije, Bronstein se odlučio razvesti od nje. Godine 2008. oduzeo joj se skrbništvo nad usvojenim sinom Roanom. Sud je odlučio dati mu puno skrbništvo nad dječakom. Glumica je kasnije usvojila još dva sina, Lairda i Quinna, a kada je Roan postao punoljetan, vratio se majci, piše Entertainment Weekly.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Salma Hayek pokazala kako je izgledala na dan vjenčanja prije 15 godina: 'Bili ste predivni...'
LUKSUZNO VJENČANJE U VENECIJI

Salma Hayek pokazala kako je izgledala na dan vjenčanja prije 15 godina: 'Bili ste predivni...'

Salma Hayek 2009. se udala za francuskog poduzetnika Françoisa-Henrija Pinaulta s kojim ima kćer Valentinu