Obavijesti

Show

Komentari 38

Slavni roker kritizirao Shakiru i J.Lo: Samo tresu stražnjicom

Slavni roker kritizirao Shakiru i J.Lo: Samo tresu stražnjicom
9

U četvrtak je službeno potvrđeno da će ona nastupati. Shakira je na društvenoj mreži podijelila fotografiju J.Lo i kratko napisala: 'Spremite se, 2020.', čime je najavila njihov dolazak

U poluvremenu jednog od najgledanijih događaja sezone, na Super Bowlu 2020. nastupit će pjevačice Jennifer Lopez (50) i Shakira (42), prenose američki mediji. Brojni obožavatelji ovog događaja 'zatrpali' su društvene mreže pozitivnim, ali i negativnim komentarima na gošće spektakla. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Jedan od njih je i rock pjevač Dee Snider (64) poznatiji kao član benda Twisted Sister. Na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima podijelio je dio nezadovoljstva oko izbora pjevačica za Super Bowl. 

Criss Angel Help Gold Carpet

- Lopez i Shakira na poluvremenu? Još jednom svjedoci smo toga kako rock trese stadion svaki vikend, a onda bude preskočen kada je riječ o nastupu uživo - napisao je Dee i dodao kako ne želi kritizirati dotične pjevačice. 

- Izgleda kako mi rock pjevači ne tresemo dovoljno zadnjicom. Priznajem, nisam dovoljno popularan za takav nastup, ali gdje su AC/DC, Metallica, Guns 'N' Roses - zaključio je. 

Podsjetimo, u četvrtak je službeno potvrđeno da će ona nastupati. Shakira je na društvenoj mreži podijelila fotografiju J.Lo i kratko napisala: 'Spremite se, 2020.', čime je najavila njihov dolazak. Naime, nastup na Super Bowlu bit će nastavak svjetske turneje Jennifer Lopez. Također, na taj dan Shakira ima rođendan pa će djevojke nastup ujedno iskoristiti za proslavu rođendana.

- Jako smo uzbuđeni što će na pozornicu doći Jennifer Lopez i Shakira. Ove dvije izuzetne umjetnice postavljaju novi presedan u onome što ovaj show može postati, a uvjereni smo da će se ova predstava pamtiti - rekao je menadžer Todd Kaplan.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...