Obavijesti

Show

Komentari 9

Slavni trojac: Elon Musk 'igrao' se s Deppovom ženom i Carom

Slavni trojac: Elon Musk 'igrao' se s Deppovom ženom i Carom
16

Deppov odvjetnički tim tvrdi da imaju četiri izjave svjedoka koji su vidjeli kako Musk ide u Deppov penthouse u ožujku 2015., kada su Heard i Depp bili vjenčani tek mjesec dana

VIDEO

Johnny Depp (57) pokrenuo je prošle godine tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard (34), koja ga je navodno varala s milijarderom Elonom Muskom (48) dok su bili u braku. Vrijedna je 50 milijuna dolara (otprilike 337 milijuna kuna). Sada je u javnost procurila informacija kako u tom činu Elon i Amber nisu bili sami već se s njima 'igrala' i slavna manekenka Cara Delevingne (27). Strasti je trojac izmjenjivao u Deppovu penthouseu u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Elonova podmornica spašava dječake na Tajlandu

Pokretanje videa...

01:06

Musk je negirao da je imao trojac sa spomenutim damama, a ta informacija pročula se tako što je procurio videozapis sa suda u kojem se ističe kako su u aferi iz 2016. upletene i Amber i Cara. Milijarder je izjavio kako je s Delevingne samo prijatelj, a da je vezu s Heard započeo tek onda kad je ona prekinula s Deppom, a podsjetimo, prestali su biti bračni par 2017. godine. 

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

- Cara i ja smo prijatelji, ali nikad nismo bili intimni. Ona bi to potvrdila. Također, ponovno bih potvrdio da smo Amber i ja počeli izlaziti mjesec dana nakon što su se rastali. Mislim da joj nisam bio niti u blizini dok je još bila u braku - ispričao je Musk stranim medijima. Musk je bivšim supružnicima, koji se sada sude, poručio da zakopaju ratnu sjekiru i krenu dalje. 

SpaceX founder Musk at a press conference following the first launch of a SpaceX Falcon Heavy rocket in Cape Canaveral

Amber je na sudu rekla kako je ona bila žrtva obiteljskog nasilja, iako niti u jednom trenutku nije spomenula bivšeg supruga Deppa, ali očito je na njega mislila. On je, s druge strane, negirao da je na bilo koji način uznemiravao Heard i rekao kako je zapravo ona vršila nasilje nad njim. 

43rd Toronto International Film Festival

Josh Drew, koji je prije bio oženjen za Amberinu najbolju prijateljicu Raquel 'Rocky' Pennington, ispitivan je na sudu i otkrio je vrlo važne informacije za slučaj. Deppov odvjetnik Benjamin Chew pitao ga je:

- Je li ti Rocky (op.a. bivša supruga) rekla da je Amber Heard imala aferu s Carom Delevingne dok je bila u braku s Johnnyjem Deppom?

Josh je odgovorio potvrdno, a kad ga je odvjetnik upitao je li mu ikad rekla da je Amber spavala s Elonom i Carom, dobio je isti odgovor: 

- Da, rekla mi je to. 

Deppov odvjetnički tim tvrdi da imaju četiri izjave svjedoka koji su vidjeli kako Musk ide u Deppov penthouse u ožujku 2015., kada su Heard i Depp bili vjenčani tek mjesec dana. 

- Nema potrebe da Elon Musk laže - rekli su Deppovi odvjetnici. 

76th Venice Film Festival

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael