Obavijesti

Show

Komentari 68

Slavni u Dubrovniku: Tuku se, puše 'travu', zavode krive cure

Slavni u Dubrovniku: Tuku se, puše 'travu', zavode krive cure
1

Dok su jedni imali problema s nasrtljivim fotografima i pijanim gostima restorana, drugi se se odlučili opustiti uz pomoć alkohola i/ili narkotika, a nisu pazili snima li ih itko

VIDEO

Jamie Foxx (49) zbog snimanja filma 'Robin Hood: Origins' boravi u Dubrovniku. Glumac se nakon obaveza oko snimanja odlučio opustiti u jednom od dubrovačkih restorana, u kojem je doživio veliku neugodnost.

Naime, Foxxu su apetit pokvarila dva posjetitelja restorana, koji su došli do njegovog stola i vrijeđali ga na rasnoj osnovi, a osoblje ih je ubrzo udaljilo iz lokala.

Na žalost, Foxx nije jednina velika zvijezda koja se nije najbolje provela u ovom 'biseru Mediterana'.

Beyonce i Jay Z

Beyonce (35) i suprug Jay Z (47) 2009. godine odmarali su u Dubrovniku, a taj odmor nije protekao sasvim idilično. Naime, supružnici su večerali u dubrovačkom restoranu Gil's. Na izlazu iz grada dočekalo ih je mnoštvo snimatelja i fotografa. Slavni par pratio je osobni čuvar koji je u jednom trenutku primio jednog od snimatelja za vrat, gurnuo ga i kazao mu da ne snima te da se uopće ne kreće iza njega. 

Po dolasku u staru dubrovačku gradsku luku tjelohranitelju je s desne strane hodao vlasnik jedine dubrovačke lokalne televizije, Dragan Banović, s kamerom u ruci. Veliki čuvar mu je ničim izazvan prišao i i udario ga rukom po kameri, koja je tada pala na pod. Na kameri se slomio reflektor, a Banović je kameru i stativ podigao s poda i s čuđenjem gledao u tjelohranitelja. 

Vjerojatno ni u snu nije očekivao da će mu tjelohranitelj opet prići i udariti ga tri puta nogom zahvaćajući stražnjicu i bubreg. U staroj luci, Beyonce je čekao gliser na koji se žurno ukrcala. Ogorčeni snimatelj tada je stalkom za kameru udario tjelesnog čuvara. 

Tjelohranitelj mu je uzeo stalak i bacio ga u more, a Jay-Z mu je sugerirao da u more baci i snimatelja. Tada su obojica okupljenima pokazali srednji prst. Uz to je tjelohranitelj na lošem, ali razumljivom hrvatskom dobacio 'Mama vam je kurva, pi... vam materina!'. Slavni par krenuo je prema jahti, te odmah isplovio iz Dubrovnika.

Woody Harrelson

Pixsell

Glumac Woody Harrelson (55) u jednom intervjuu za Playboy prisjetio se kako ga je uloga barmena u seriji 'Kafić Uzdravlje' spasila od batina tijekom boravka u Dubrovniku. Prema njegovim riječima, na plaži u Dubrovniku družio se s 'pogrešnim'  djevojkama te postao meta njihovih gnjevnih mladića.

- Ti su momci silazili s brda. Bili su najopakiji ... koje sam ikada vidio, neka vrsta hrvatske džudo-bande ili tako nešto - i dolazili su dolje ustvari da me ubiju, jer sam bio s tim superzgodnim curama. Bili su me spremni rastrgati, i bilo je napeto za poludjeti. A onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao i na kraju smo išli zajedno na piće - otkrio je.

Jiri Menzel

Žarko Bašić/Pixsell

Češki redatelj Jiri Menzel (78) doživio je 2009. godine veliku neugodnost u Dubrovniku tijekom snimanja dokumentarnog filma o Hrvatskoj.

Dio njegove ekipe je nakratko zaklonio reklamu restorana Garište u Dubrovniku što je razljutilo vlasnike. Prvo su se verbalno obrušili na članove seta, a vlasnikova supruga je čak udarila objektiv jedne kamere. Snimatelj joj je potom uzvratio nogom u stražnjicu.

Potom se umiješao i vlasnikov sin koji je udario Menzela. Cijelo to vrijeme redatelj je bezuspješno pokušavao objasniti da snimaju film i da će se na spornoj lokaciji zadržati samo kratko.

Menzel je tada izjavio da mu je teško zato jer se ovo dogodilo u Hrvatskoj. Incident nije prijavio policiji.

Dok su jedni imali problema, drugi su se zabavljali na svoj način.

Kevin Spacey

Glumac Kevin Spacey (57)  2008. godine 'uhvaćen' je kako cijeli dan konzumira marihuanu na terasi dubrovačkog hotela Agava.

Nina Morić

Nina Morić (40) 2013. se 'vješala' po tadašnjem suprugu Massimilianu Dossiju oko tri sata ujutro usred grada. Par se prepustio strastima na mostu od Ploča, koji se nalazi na istočnom ulazu u stari grad. Nisu marili za fotografe koji su bili oko njih i strastveno su se ljubili. On je sjedio na zidiću, a ona se naslonila na njega i počela ga maziti i ljubiti.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara