Obavijesti

Show

Komentari 62

Slavni žale za Whitney: Sve je usrećila, samo sebe nije znala

Slavni žale za Whitney: Sve je usrećila, samo sebe nije znala
10

Twitter, Facebook... sve društvene mreže preplavljene su izjavama poznatih koje je rastužila smrt Whitney Houston. Tuguju zbog smrti dobre žene božanstvena glasa

VIDEO

Svega nekoliko sati nakon što je Whitney preminula, njen bivši suprug Bobby Brown pjevao je u Mississippiju s grupom New Edition. Saznao je za smrt žene s kojom je bio u braku od 1992. do 2007. i odlučio pjevati njoj u čast. Na pozornici se rasplakao dok je pjevao 'Tenderoni'. 

- Volim te Whitney - rekao je kroz suze i otpuhnuo poljubac prema nebu. 

- Imala je sve, predivan glas i ljepotu. Tužno je što sama sebe nije mogla usrećiti toliko koliko je usrećila cijeli svijet - napisala je na Twitteru Barbra Streisand. 

Brojni poznati na društvenim mrežama odali su počast pokojnoj Whitney. Žale što je preminula jer je bila predivna osoba i vrhunska pjevačica. Žaljenje za Whitney izrazio je i američki pjevač Eric Benet koji ju je nazvao nacionalnim blagom koje je sad izgubljeno. 

- Whitney je bila sve. Ne, ona JE sve - napisala je na Twitteru Katy Perry. 

'Nemam riječi. Samo suze'

Simon Cowell koji je Whitney htio angažirati kao sutkinju u showu 'X Factor' rekao je da je smrt pjevačice strašan i velik gubitak te da je bila predivna osoba s kojojm je bilo ugodno raditi. P Diddy prisjetio se njena osmijeha kojim bi nagradila svakog tko joj se obratio. 

- Nemam riječi. Samo suze - napisala je na Twitteru Rihanna. 

Mariah Carey, koja je 1998. s Whitney za film 'The Prince of Egypt' snimila pjesmu 'When You Believe', napisala je kako joj se srce slama zbog smrti drage prijateljice koja nikada neće biti zaboravljena kako po svojoj dobroti tako i po božanstvenom glasu s kojim se ne može uspoređivati niti jedan drugi. tugu je izrazio i mladi Justin Bieber. 

- Toliko sam pod dojmom da ne mogu govoriti. Ne mogu vjerovati da je više nema - rekla je Aretha Franklin, a sućut obitelji izrazio je i Mitch Winehouse koji je u u srpnju izgubio kćer Amy. 

'Pamtimo sve dobro što je dala cijelom svijetu'

Lionel Richie Whitney je opisao kao predivnu i nevinu osobu koja nikom nije načinila zlo. Glas i život su joj, kaže Ritchie, bili čisti i treba se koncentrirati na sve ono dobro što je dala cijelom svijetu, a ne na probleme koje je imala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...