Show

Komentari 7

Slavnog glumca fanovi nisu prepoznali: 'Izgleda zapušteno'

Slavnog glumca fanovi nisu prepoznali: 'Izgleda zapušteno'

Jonahu ovo nije prvi put da je iznenadio javnost svojim imidžem. Prije dvije godine nakon prekida sa zaručnicom objavio je fotografiju na kojoj je pustio dugu bradu, a drastično je i izgubio na kilaži

Slavni glumac Jonah Hill (38) trenutno uživa na odmoru na Havajima, a sudeći prema fotografijama potpuno se opustio i nije ga briga za izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, njega i njegovu djevojku Sarah Brady (25), fotografirali su paparazzi, a glumac je obožavatelje iznenadio izgledom.

Na fotografijama izgleda neprepoznatljivo jer je raspustio svoju uredno začešljanu platinasto plavu kosu, a i brada mu je puno dulja.

Glumca rijetko viđamo u ovakvom izdanju, a čini se da nakupio i nekoliko kilograma viška, ali njegovoj djevojci to očito ne smeta jer ga je cijelo vrijeme dodirivala na plaži.

Jonah se očito opustio na odmoru, a sada su obožavatelji imali priliku vidjeti i njegove brojne tetovaže.

Nedavno smo ga gledali u filmu ''Ne gledaj gore'' koji je dobio nominaciju za Oscara i to u nekoliko kategorija, a glumac je svoju novu djevojku prvi put pokazao javnosti na premijeri filma.

Jonahu ovo nije prvi put da je šokirao javnost svojim izgledom jer je prije dvije godine nakon prekida sa zaručnicom objavio fotografiju na kojoj je pustio bradu i izgledao zapušteno. Također, za film ''War dogs'' Jonah je priznao da se udebljao dvadesetak kilograma, ali se u 2017. prepolovio i iznenadio sve svojom transformacijom.

 

Najčitaniji članci