Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Slijepi natjecatelj pobijedio je dvjesto očiju u kvizu...

Branimir Šutalo (29) iz Zagreba iz HTV-ova kviza “1 protiv 100” otišao je bogatiji za manje od 68.000 kuna. Prvi je slijepi natjecatelj u tom kvizu

S. Strukić
Foto: S. Strukić
11 komentara

Na što ću potrošiti novac? Na ništa posebno. Novac će se otopiti sam od sebe, rekao je znanstveni novak na Institutu drušvenih znanosti “Ivo Pilar” Branimir Šutalo (29) iz Zagreba. Slijepi Branimir u nedjelju se u kvizu “1 protiv 100” uspio riješiti svih protivnika i otići kući s oko 68.000 kuna. Ipak, kaže kako će dio novca potrošiti na suprugu.
- Platit ću joj cijelu ratu poslijediplomskog studija. Ne trebam joj kupovati poseban dar jer je darove dobivala i prije osvojenog novca na računu - rekao je sa smiješkom Branimir. Mogao je osvojiti 200.000 kuna više, ali je odustao na zadnjem pitanju. U kategoriji “glumačke legende” bilo je pitanje kojem je glumcu film “Posljednji hitac” bio zadnji film. Ponuđeni odgovori su bili Gary Cooper, Lee Marvin i John Wayne. Njegova dva protivnika netočno su odgovorila, a Branimir je ipak odustao. Uz njega je na kraju emisije bila i supruga Goranka, koju je Tarik pozvao na scenu. Branimir je odmah pitao suprugu ljuti li se što je odustao.
- Ma to je više bilo iz zezancije - objašnjava Šutalo, koji je prvi slijepi natjecatelj u “1 protiv 100”. Veliki je zaljubljenik u kvizove znanja. Svakog petka u zagrebačkoj Booksi s prijateljima u ekipi “Tzv. stručnjaci” zaigra kviz. Bio je u “Najslabijoj karici”, ali je ispao u finalu. U “Milijunašu” nikako nije uspio proći najbrži prst.
- Poručujem svim slabovidnim i slijepim osobama da se prijave i pokušaju jer se može upasti - rekao je Branimir.

Naši partneri pišu
Message