Obavijesti

Show

Komentari 63

Slučaj 'Svijeća' ide dalje: Seve i Igor spakirali kofere i odjurili...

Slučaj 'Svijeća' ide dalje: Seve i Igor spakirali kofere i odjurili...
9

Slučaj ‘svijeća’ ide dalje Iz PU zagrebačke potvrdili su nam kako će slučaj ‘prijetnji’ prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu

VIDEO

Zbog svijeće, koju je policija okarakterizirala kao “bezazleni predmet”, ali koji se može shvatiti 'kao neka vrsta zastrašivanja', navodno su na obavijesnom razgovoru u policiji završili Milan Popović (54) i Igor Kojić (31). Nakon toga su supružnici Kojić spakirali kofere i zaputili se u nepoznatom smjeru. 

Kojić je jučer na društvnoj mreži objavio fotografiju na kojoj je s mladim nogometašima Crvene zvezde u beogradskom trening kampu te je dodao kako je 'ponosan na tu talentiranu djecu'. Srpski poduzetnik tvrdi da je napravu ispred njegove zagrebačke kuće postavio Severinin (47) suprug.

- Nismo zaprimili prijavu za kazneno djelo prijetnji osobe koju navodite u svom upitu, kao ni za bilo kakav oblik kaznenog djela od strane navedene osobe.

Međutim, upoznati smo s informacijom o događaju koji je prijavio muškarac starosti 54 godine te je Policijska uprava zagrebačka provjerila navode i prikupila saznanja, a o čemu će posebnim izvješćem obavijestiti nadležno državno odvjetništvo - odgovorili su na naš upit iz PU zagrebačke. 

Severina je nakon svega optužila oca svog djeteta kako je to sve u službi sudske borbe za skrbništvo. Srpski poduzetnik je otkrio kako mu je netko ispred kuće u Zagrebu ostavio napravu nalik na svijeću, koja je bila ispunjena “visoko zapaljivim materijalom”. Popović je uvjeren kako je to djelo Severinina supruga.

U tom trenutku nije bio kod kuće, a sve je prijavio zagrebačkoj policiji, koja je odmah utvrdila da u pitanju nije bila eksplozivna naprava, ali problematičan je način na koji je ostavljena, pa se to može shvatiti i kao prijetnja. 

Na snimkama se vidi kako muškarac izlazi iz automobila i nešto ostavlja ispred vrata, no ne može se sa sigurnošću tvrditi da je to baš Kojić. Popović je sam uklonio ostatke ispred kuće, potvrdili su nam njegovi susjedi na Horvatovcu. Iako je kasnije odbio kazneno goniti Kojića, Popović je uvjeren kako je to baš njegovih ruku djelo.

- Na snimkama se vidi da je naprava gorjela, ali ju je, nasreću, vjetar ugasio na vrijeme. Na snimkama se vidi da je napravu postavio Igor Kojić - tvrdi Popović, koji je dodao da, osim što je sve prijavio policiji, i njegova služba osiguranja pokušava saznati motive ovakvog čina.

Severina se također oglasila nakon teških optužbi bivšeg partnera s kojim se godinama sudi oko skrbništva. Smatra kako je to sve žalosno... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

- Otac nije uspio dobiti odmah i sad ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut zbog suda, ‘pustio’ u javnost vijest o pokušaju ubojstva od strane mene, i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince - kaže Severina.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni