Obavijesti

Show

Komentari 18

Slučaj Tony Cetinski: Za što su sve teretili poznatog pjevača?

Slučaj Tony Cetinski: Za što su sve teretili poznatog pjevača?
6

Početkom godine državno odvjetništvo tvrdilo je da je Toni Cetinski trebao prilagoditi brzinu i biti pažljiviji, no prometni vještak rekao je kako bi teško netko izbjegao čovjeka koji leži na cesti odmah iza zavoja

VIDEO

Tony Cetinski (50) oslobođen je danas na sudu u Pazinu od optužbe za izazivanje prometne nesreće u kojoj je poginuo 62-godišnji Rovinjac Ibrahim Kevljanin. Presudu je izrekla sutkinja Tanja Kanis Prenc.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Optužnica: Nije prilagodio brzinu

Prema optužnici, poznatog se pjevača teretilo se da je 3. studenog 2017. oko 13,55 sati upravljao osobnim vozilom Mercedes, te da u nepreglednom lijevom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja i stanju na cesti, preglednosti i slično.

Zbog toga, okrivljeniku se na teret stavljalo da nije obratio pažnju vozeći kolnikom Puste ulice, te da je tada vozilom prešao preko tijela pješaka, a koji je na leđima ležao na cesti narušenog zdravlja i u teškom akutnom alkoholiziranom stanju od 3,46 promila. 

Na Općinskom sudu u Pazinu započelo suđenje Toniju Cetinskom za prometnu nesreću

Što je pričao Cetinski: Odmah nakon skretanja sam nešto osjetio

- Jako sporo sam vozio, kao da izlazim iz parkinga, skrenuo sam lijevo i odmah nakon skretanja osjetio da se nešto dogodilo ispod podvozja automobila. Odmah sam stao i izašao iz auta. Pogledao sam ispod auta i isprva nisam ništa primijetio. Pogledao sam drugi put, iz drugog kuta i vidio ono što sam najmanje očekivao - čovjeka. Taj će mi prizor cijeli život ostati urezan u sjećanju - pričao je Tony nakon kobnog događaja. Ubrzo se obratio i brojnim pratiteljima na društvenim mrežama. 

Zahvalio se fanovima

- Lijep pozdrav svima, ne znam što da vam kažem i koliko da vam kažem toga, da vam se zahvalim na velikoj podršci. Iako, nisam sumnjao, uvijek ste bili sa mnom i u najljepšim i u najlošijim trenucima. Mogu samo reći da ste me podigli i da ću nastaviti dalje s koncertima, jer kako ljudi kažu, život mora ići dalje. Moram se baviti ovim poslom, moram živjeti dalje, to je jedino što znam. Hvala vam na velikoj podršci - napisao je glazbenik prije dvije godine. 

Koncertom Tonya Cetinskog otvoren 30. Plava laguna Croatia Open Umag

Nepravomoćna presuda

Početkom godine državno odvjetništvo tvrdilo je da je pjevač trebao prilagoditi brzinu i biti pažljiviji, no prometni vještak rekao je da bi bilo tko na njegovom mjestu teško izbjegao nesreću jer nitko ne može predvidjeti da na cesti iza zavoja, u vrlo uskoj uličici, leži čovjek. Treba napomenuti i da je presuda nepravomoćna.

Na Općinskom sudu u Pazinu započelo suđenje Toniju Cetinskom za prometnu nesreću

Neki sugrađani na društvenim mrežama podržavali su Tonyja i pisali kako je gotovo nemoguće tom ulicom ići prebrzo jer je preuska, a na mjestu gdje je Kevljanin stradao česte su nesreće jer iz objekta na toj lokaciji često izlaze pijani ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:34
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin