Obavijesti

Show

Komentari 96

Sluga krao kraljici iz palače pa prodavao sve za siću na eBayu

Sluga krao kraljici iz palače pa prodavao sve za siću na eBayu
6

Tužitelj Simon Maughan rekao je kako su ukradene stvari vrijedne između 14.000 i 150.000 eura ponuđene na eBayu (između 106.000 kn i 1.135.000 kn). Adam ih je prodavao pod svojim imenom

VIDEO

Adam Canto (37), zaposlenik Buckinghamske palače, dobio je osam mjeseci zatvora na sudu u Londonu nakon što je priznao kako je iz kraljevskog kućanstva ukrao niz predmeta i dio njih prodao na eBayu. Prema pisanju britanskih medija, krađe su se dogodile između studenog 2019. i kolovoza 2020. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

Dio predmeta koje je ukrao policija je pronašla u njegovoj sobi u Royal Mewu gdje žive zaposlenici dvora. Među predmetima koje je ukrao su potpisane službene fotografije princa Harryja (36), princa Williama (38) i Kate Middleton (38) te fotoalbum s kraljevskog banketa povodom posjeta bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa (74). Imao je 77 predmeta ukradeno iz trgovine u sklopu Palače.

Priznao je kako je otuđio nekoliko ordena, broš, dva zlatna lanca za džepne satove, limitirano izdanje džepnog sata po narudžbi Palače, Tiffanyjevu srebrnu olovku, svilene pidžame, manžete te slavni Samsungov mobitel napravljen posebno za princa Andrewa (60). 

Tužitelj Simon Maughan rekao je kako su ukradene stvari vrijedne između 14.000 i 150.000 eura ponuđene na eBayu (između 106.000 kn i 1.135.000 kn). Prodavao ih je pod svojim imenom.

Krao po Buckinghamskoj palači, dobio je osam mjeseci zatvora
Krao po Buckinghamskoj palači, dobio je osam mjeseci zatvora

Strani mediji pišu kako je Canto krao jer je upao u dugove, a ukradena roba donijela mu je oko 11000 eura, odnosno oko 83.000 kn. Njegov odvjetnik tražio je od suda blagost zbog toga što je dio novca Adam već vratio.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin