Obavijesti

Show

Komentari 87

Smith zabrinut zbog sina: Koža mu je posivila, izgleda ispijeno

Smith zabrinut zbog sina: Koža mu je posivila, izgleda ispijeno
10

'Imao je podočnjake, koža mu je posivila. Bili smo jako nervozni', priznao je Will. Jaden nije porekao riječi roditelja i objasnio kako se zbog izgladnjivanja razbolio prije Coachelli te da zbog stresa nije spavao

Glumac Will Smith (50) i njegova supruga Jada (48)  zabrinuti su za zdravlje svog sina Jadena Smitha (21). Zato su odlučili intervenirati jer je njihov sin, kako kažu, previše smršavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Par je progovorio o obiteljskim detaljima u epizodi Facebook Watch emisije 'Red Table Talk', koju Jada vodi zajedno s kćeri Willow (18) i majkom Adrienne Banfield-Norris (65).

Žena Will Smitha priznala pred kćeri (18): 'Imala sam trojac...'
Žena Will Smitha priznala pred kćeri (18): 'Imala sam trojac...'

- Will i ja smo imali intervenciju jer je Jaden sada vegan. Shvatili smo kako ne jede dovoljno proteina. Jako je smršavio, izgleda ispijeno - izjavila je zabrinuta Jada. Dodao je kako je njihov sin spao na svega jedan do dva obroka dnevno.

Abu Dhabi Grand Prix - Race - Yas Marina Circuit

- Imao je podočnjake, koža mu je posivila. Bili smo jako nervozni - priznao je Will.

Jaden nije porekao riječi svojih roditelja, objasnivši se zbog izgladnjivanja razbolio prije nastupa na Coachelli te je da zbog silnog stresa nije mogao ni spavati.

- Ja sam vegetarijanac, a pokušao sam jesti i veganske obroke. Vegan sam oko tjedan dana, ali uglavnom jedem vegetarijansku prehranu posljednjih godinu dana. Ipak, jeo sam svega dva obroka dnevno, ponekad čak i jedan i mislio da će mi to biti dovoljno - rekao je Jaden koji je znao provesti i po tri dana bez obavljanja velike nužde.

Za razliku od njega, Will je priznao kako ima drugačiji problem s hranom: previše jede. Glumac je rekao da često jede iz dosade i tako nabija suvišne kilograme, nakon čega je Jada istaknula kako je prehrana generalni problem u njihovom domu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?