Obavijesti

Show

Komentari 29

Smrtonosne i seksi: Negativke na koje se 'pale' cure i frajeri

Smrtonosne i seksi: Negativke na koje se 'pale' cure i frajeri
11

Ove slavne antijunakinje zavode, manipuliraju i fizički se obračunavaju sa svojim protivnicima, a njihov izgleda gotovo svake godine je inspiracija za Noć vještica

VIDEO

Elle Driver (Daryl Hannah)

Negativke katkad znaju zavesti i gledatelje koji za njih 'navijaju', no članica krvoločne bande Viper Assassination Squad iz Kill Billa rijetko će koga pridobiti na svoju stranu. Elle će učiniti štogod je potrebno da ubije lik Ume Thurman. Njen 'kostim' medicinske sestre u koju se prerušila ne bi li izvršila svoj zadatak, u koji je 'skombinirala' povez za oči, je postao legendaran. 

Poison Ivy (Uma Thurman)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je film 'Batman i Robin' iz 1997. jedan od najgorih superherojskih filmova ikad, podnošljiv je zbog zavodljive Ume Thurman koja svoje žrtve ubija otrovom iz svojih usana. 

Mystique (Jennifer Lawrence)

Zvijezda 'Igra gladi' osvanula je kao mutantica Mystique. Glumica gotovo cijelo vrijeme na sebi nema ništa osim plave boje i 'ljuskica'. 

Catwoman (Michelle Pfeiffer) 

Jednu od najomiljenijih strip-antijunakinja na velikom ekranu najbolje je utjelovila Michelle Pfeiffer u filmu 'Batman se vraća'. Glumica je redatelja Tima Burtona oduševila svojim seksepilom. 

- Još uvijek razmišljam o njoj, kako je naučila baratati bičem i skakati po krovovima u vrtoglavim potpeticama - rado se prisjeća Burton. 

Lori (Kate Beckinsale)

U remakeu 'Totalnog opoziva', Quaidovu 'lažnu' suprugu Lori glumi Kate Beckinsale. Iako je teško nadmašiti Sharon Stone, Kate je odigrala neurotičnu negativku koja je Colina Farrella gotovo ubila jednim zagrljajem. 

- Ona smatra da je pozitivac, kao i svi kvalitetni negativni likovi - komentirala je Kate lik Lori. 

Kraljica Ravenna (Charlize Theron) 

Zla i narcisoidna kraljica koja želi ubiti Snjeguljicu cijelo vrijeme 'vrišti' na sve oko sebe. Zbog toga je Charlize Theron, kako je otkrila, ozlijedila trbušni mišić. 'Nisam znala da je to uopće moguće, ali sam uživala derati se na ljude', rekla je Theron.

Catherine Tramell (Sharon Stone)

Stone je ubojica u koju se zaljubljuje problematični detektiv Michael Douglas, ali i većina gledatelja. Najpoznatija scena u kojoj Sharon prebacuje nogu s noge te pokazuje da ne nosi gaćice ostat će zauvijek jedna od najseksi trenutaka u povijesti filma. Stone doduše nije znala da će na filmu jasno vidjeti njeno golo međunožje, jer joj je redatelj obećao da će to snimiti kao 'nagovještaj'. 

Vrag (Elizabeth Hurley)

Britanka je u filmu poprimila sva naličja muških maštanja. Bila je školarka, francuska spremačica, učiteljica, policajka, 'zločesta cura', partijanerica, navijačica i medicinska sestra.Hurley je rekla da su joj kolege govorili da će biti savršena za tu ulogu 'jer ne mora ni glumiti'. 

Madison Lee (Demi Moore)

Bivša Charliejeva anđelica poznata je kao opasna 'fajterica' te velika obožavateljica krznenih kaputa i crne 'boje'. 

Harley Quinn (Margot Robbie)

Australska glumica koje se proslavila filmom 'Vuk s Wall Streeta' bila je savršeno utjelovljenje histerične negativke u filmu 'Suicide Squad). Čak i prije no što je Margot uskočila u kratke hlačice i uzela palicu u ruke, izgled Harley Quinn vjerojatno je 'najistrošeniji' kostim za Noć vještica u povijesti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje