Obavijesti

Show

Komentari 1

Snima se: Stiže film o glavnom Spider-Manovom protivniku

Snima se: Stiže film o glavnom Spider-Manovom protivniku
1

Nakon što su nas tijekom prethodnog desetljeća i početkom ovog jako razočarali neki filmovi o Spider-Manu, najavljen je i treći reboot. A sa tim rebootom dolazi i neočekivan film

VIDEO

Kako smo još početkom prošlog ožujka, tj. prije godinu dana, najavili, jedan od glavnih Spider-Manovih protivnika, zlobni Venom, mogao bi dobiti svoj samostalni film. Trunčicu začudno, bez Spider-Mana igdje u filmu. Po svemu sudeći, vijest nije bila 'novinarska patka', jer nam uistinu dolazi takav film.

Još tada nam nije bilo pretjerano jasno s kojim točno ciljem se namjerava snimiti taj film, jer film o liku koji je poznat uglavnom poznavateljima stripa nam nije baš pretjerano jasan. Doduše, moramo priznati da smo Venoma već prije bili vidjeli u filmu o Spider-Manu, i to u trećem nastavku trilogije Sama Raimija, s Tobeyem Maguireom kao Spider-Manom. No u tom filmu Venom je sveden na komediju i sprdnju i nije ostavio nimalo dobar dojam na publiku, a niti na kritičare.

Mnogi su tada mislili da je to to što se tiče Spider-Mana, a i Venoma, no prijatelj pauka još jednom je došao na velike ekrane, s Andrewom Garfieldom kao superjunakom. Venom je tada, srećom, izostao kao negativac.

Novi film je, po svemu sudeći, planiran za jesen naredne godine. Kako se čini, Sony je primijetio da je vikend oko 5. listopada relativno nepopunjen superherojskim filmovima, pa izgleda da će u tom vikendu nama doći film o Venomu.

A prije nego što nam se Venom pojavi u kinima, ove godine ćemo imati priliku vidjeti najnoviju inkarnaciju Spider-Mana. Film režira Jon Watts, a u glavnim ulogama su Tom Holland kao Spider-Man, Marisa Tomei kao ujna May, Michael Keaton u ulozi spomenutog negativca Vulturea. Robert Downey Jr. nastupa u svojoj već klasičnoj ulozi kao Iron Man, a Donald Glover se pridružio glumcima u neimenovanoj ulozi (smatra se da bi on također mogao obući Spider-Manovo odijelo).

Bokeem Woodbine je Shocker, dok negativca Tinkerera glumi Michael Chernus, a kao heroina nastupa Zendaya koja će preuzeti ulogu Michelle. 'Spider-Man: Homecoming' bi se u kinima trebao pojaviti početkom srpnja ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode