Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Snimaju baladu: Severina je napokon u Karanovu zagrljaju

Pjevačica dosad nije surađivala s Karanom, a sada će zajedno snimiti baladu koja je najavna pjesma mjuzikla “Naša bila storija” čija se premijera očekuje 2016.

Instagram
Foto: Instagram
0 komentara

Do kraja listopada Severina (43) i Goran Karan (51) snimit će ljubavnu baladu “Sta je svit”. Najavna je to pjesma mjuzikla “Naša bila storija” čija se premijera nakon sedam godina stvaranja očekuje u 2016.

Pjevačica dosad nije surađivala s Karanom. Redatelj Krešimir Dolenčić (53) je 2009. htio da oboje igraju u “Splitskom akvarelu”, no kazališna uprava tome nije bila sklona. Zajedno su trebali igrati i u mjuziklu “Grgur Ninski”, pokojnog Zdenka Runjića. Treća sreća osmjehnula im se u priči Nenada Ninčevića (54) i Gorana Karana u kojoj Karan igra nogometaša Hajduka, a Severina Anu. Zbog nesretne ljubavi ona čak pokuša i samoubojstvo. Poanta njihove romantične priče je “sve ča ljubav složi, nije grih”, pa mjuzikl na njihovo veselje ima sretan kraj.

- Karan i Ninčević napravili su prelijepe pjesme s još ljepšim tekstovima. Čarobne melodije, poput Tijardovićevih – rekla je Severina.

Glumicu u njoj prva je prepoznala Mani Gotovac (75) i 2003. dala joj ulogu u predstavi “Karolina riječka”. Iza nje je monodrama “Čekajući svog čovika” i “Glembajevi” u kojima je igrala barunicu Castelli. Igrala je u filmovima “Gdje je nestala Slovenija”, “Duhovi Sarajeva” i “Pijetlov doručak”. Goran Karan još je 1995. pjevao glavnu ulogu u mjuziklu “Sarajevski krug”. Potkraj 1998. godine u Beču je nastupao u glavnoj muškoj ulozi u mjuziklu “Rock It” u teatru “Ronacher”.

Naši partneri pišu
Message