Obavijesti

Show

Komentari 6

'Snimali smo po 12 sati dnevno, ali na setu nisu vladali umor i kaos! Pojedinci su bili seronje...'

'Snimali smo po 12 sati dnevno, ali na setu nisu vladali umor i kaos! Pojedinci su bili seronje...'

Filmska djelatnica koju Baldwin prenosi piše i kako su pojedinci na setu pokušali ispregovarati nove ugovore kad su već bili usred snimanja te su time htjeli držati producente na tankom ledu

VIDEO

Alec Baldwin (63) zasigurno proživljava teške dane nakon što je na setu filma slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, a ovaj nesvakidašnji tragični slučaj još dugo će biti aktualna tema. Poznato je sve više detalja sa snimanja, a na društvenim mrežama holivudski glumac podijelio je objavu kojom je odlučio stati na kraj nagađanjima kako okruženje na setu filma 'Rust' nije bilo dovoljno sigurno. Glumac je podijelio objave jedne članice filmske ekipe koja zaključuje da je film imao 'uobičajene probleme, ali da se nesreća nije mogla očekivati'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Alec Baldwin VIDEO

- Priča da smo prezaposleni i kako su uvjeti na setu nesigurni i kaotični je obično s*anje! Nikad nismo imali više od 12,5 sati snimanja u danu, a i to se dogodilo samo jednom. Na dan kad je Halyna preminula radili smo 12 sati nakon što smo dan prije odradili 11 sati snimanja. Završili smo do 18.30 sati i imali smo 56 slobodnih sati prije toga. Nitko nije bio preumoran da bi obavljao svoj posao. Snimatelji su imali hotelske sobe. Ne možete mi reći da se šest odraslih muškaraca osjeća nesigurno u hotelu, ali im je super spavati u vlastitim automobilima na parkiralištu (što se nije dogodilo), kao što neki tvrde. Dobili su smještaj u hotelu, ali mnogi ih nisu koristili. Naš filmski set bio je udaljen samo 35 minuta od Albuquerquea. Santa Fe je udaljen sat vremena od Albuquerquea, a filmski set 25 minuta južno od toga. Tako da čak nisu ni daleko putovali do doma - stoji u objavi. 

Filmska djelatnica koju Baldwin prenosi piše i kako su neki na setu pokušali ispregovarati nove ugovore kad su već bili usred snimanja te su time htjeli držati producente na tankom ledu. Tražili su više novca i bolje hotele od ostatka ekipe jer su smatrali da su bolji.

- Ti likovi nisu heroji. Njima je bilo stalo samo do vlastitih guzica. Ponavljam... sve se to može dokazati - stoji u objavama.

Dodaje i da su producenti radili neumorno i činili sve kako bi ugodili filmskoj ekipi, čak i pojedinim, kako ih naziva, 'nezahvalnicima'.

Baldwin u potresnom videu o tragediji na setu: Ta žena bila je moja prijateljica, bili smo ekipa
Baldwin u potresnom videu o tragediji na setu: Ta žena bila je moja prijateljica, bili smo ekipa

- Čak i tim seronjama su omogućavali sve što su htjeli, sve dok oni nisu počeli pretjerivati. Neki od producenata odrekli su se cijelih svojih naknada samo da bi uspjeli napraviti film i platiti sve što treba. Neki su čak radili dulje od ostalih članova ekipe i to potpuno besplatno - stoji u objavi.

Baldwin prenosi kako su imali nekoliko sastanaka u vezi sigurnosti na setu, ponekad čak i nekoliko u istom danu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...