Obavijesti

Show

Komentari 1

Snimanje filma zaustavljeno, a redatelj iznenada 'nedostupan'

Snimanje filma zaustavljeno, a redatelj iznenada 'nedostupan'
2

Snimanje filma 'Bohemian Rhapsody' je samo dva tjedna od završetka pa bi trenutni zastoj u ovom trenutku mogao vrlo brzo dovesti do pravih problema. Hoće li u igru ući novi redatelj?

VIDEO

Film o kojem smo već pisali u nekoliko navrata i koji je svakako jedan od iščekivanijih filmova 2018., nenadano je nabasao na neočekivani problem. U pitanju je film 'Bohemian Rhapsody', biografsko djelo o razdoblju od osnivanja grupe Queen, pa sve do poznatog Live Aid koncerta 1985. godine.

Iako film ima datum izlaska na Božić 2018. godine, redatelj Bryan Singer je postao nedostupan, a sve je postalo jako upitno. O svemu se očitovao i Studio.

- Twentieth Century Fox Film je privremeno obustavio produkciju na filmu 'Bohemian Rhapsody' zbog neočekivane nedostupnosti redatelja Bryana - rekli su u objavi za medije.

Premda nisu rekli o čemu se točno radi, šuška se kako je u pitanju problem s redateljevim zdravstvenim stanjem. Iako još uvijek nema razloga za pravu paniku, glasine kažu kako su producenti krenuli razmatrati zamjenske redatelje. Naime, snimanje filma je dva tjedna od završetka te bi zastoj u ovom trenu mogao vrlo brzo dovesti do istinskih problema.

U filmu Freddieja Mercuryja glumi Rami Malek, dok je ulogu gitarista Briana Maya preuzeo Gwilym Lee. Ben Hardy će glumiti bubnjara Rogera Taylora, dok Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon.

'Bohemian Rhapsody' možda u kina stiže na Božić naredne godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode