Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
44 komentara

Snimat će se film ‘Smrtonosno oružje 5’: Igraju Mel, Danny...

O petom nastavku filma govori se već godinama, ali ovo je zapravo prvi put da je producent filma i službeno to potvrdio. Redatelj Richard Donner nije snimao od 2006. godine i filma '13 Blocks'

Foto: Facebook/Screenshot
44 komentara

Američki glumci Mel Gibson (64) i Danny Glover (73) vraćaju se na male ekrane u novom nastavku filma “Smrtonosno oružje”, 22 godine nakon četvrtog nastavka, piše Daily Mail. Producent Dan Lin (46) rekao je kako rade na posljednjem nastavku popularnih filmova.

Foto: Facebook/Screenshot

Kako je ispričao za strane medije, radnja filma fokusirat će se na detektiva Martina Riggsa i njegova partnera Rogera Murtaugha. 

- Pokušavamo napraviti posljednji film 'Smrtonosno oružje'. I Dick Donner se vraća. originalna postava se vraća. I to je odlično - rekao je Dan.

Foto: Facebook/Screenshot

Dodao je kako su i Gibson i Glover spremni za povratak filma, samo što je scenarij još u pripremi i nije dovršen. 'Smrtonosno oružje' objavljeno je 1987. godine, a detektivski duo odmah je stekao veliku popularnost.

Profimedia.hr | Autor: Profimedia.hr Foto: Profimedia.hr

Redatelj Richard Donner (89) nije snimao od 2006. godine i filma '13 Blocks'. O petom nastavku filma govori se već godinama, ali ovo je zapravo prvi put da je producent filma i službeno potvrdio. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Tema: FILM

Message