Show

Komentari 44

Snimat će se film ‘Smrtonosno oružje 5’: Igraju Mel, Danny...

Snimat će se film ‘Smrtonosno oružje 5’: Igraju Mel, Danny...

O petom nastavku filma govori se već godinama, ali ovo je zapravo prvi put da je producent filma i službeno to potvrdio. Redatelj Richard Donner nije snimao od 2006. godine i filma '13 Blocks'

Američki glumci Mel Gibson (64) i Danny Glover (73) vraćaju se na male ekrane u novom nastavku filma “Smrtonosno oružje”, 22 godine nakon četvrtog nastavka, piše Daily Mail. Producent Dan Lin (46) rekao je kako rade na posljednjem nastavku popularnih filmova.

Kako je ispričao za strane medije, radnja filma fokusirat će se na detektiva Martina Riggsa i njegova partnera Rogera Murtaugha. 

- Pokušavamo napraviti posljednji film 'Smrtonosno oružje'. I Dick Donner se vraća. originalna postava se vraća. I to je odlično - rekao je Dan.

Dodao je kako su i Gibson i Glover spremni za povratak filma, samo što je scenarij još u pripremi i nije dovršen. 'Smrtonosno oružje' objavljeno je 1987. godine, a detektivski duo odmah je stekao veliku popularnost.

Profimedia.hr

Redatelj Richard Donner (89) nije snimao od 2006. godine i filma '13 Blocks'. O petom nastavku filma govori se već godinama, ali ovo je zapravo prvi put da je producent filma i službeno potvrdio. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci