Show

Komentari 293

Snježanu Mehun i zaručnika udaljili s leta: 'Počela sam se derati i prijetiti svima bombom'

Snježanu Mehun i zaručnika udaljili s leta: 'Počela sam se derati i prijetiti svima bombom'

Nakon svih peripetija meni je, naravno, pozlilo pa smo se otišli testirati i kupiti nove aviokarte. I dok sam se mrtva vukla po centru, ugledala sam sniženje u Versaceu i jurnula unutra. Franz je bio u šoku, otkrila je

Snježana Mehun (50) doživjela je neugodnu situaciju zajedno sa zaručnikom Franzom Schillingerom u bečkoj zračnoj luci. Prije par dana krenuli su na odmor u Grčku, ali nisu smjeli putovati za Mikonos jer nisu imali potrebne QRCodove, a sve je opisala na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Skinuli su nas s leta za Mikonos jer nismo imali QRCode sa službene stranice grčke vlade, iako smo se registrirali dan prije, ali code još nije stigao e-mailom. Živjela digitalizacija! - započela je objavu.

- Najprije sam pustila Franzeka da u fino objasni, a onda sam se ja krenula derati i prijetila da ću se raznijeti bombom. Na kraju sam se rasplakala jer ništa nije pomoglo! Mrtva umorna sam stigla jučer iz Zagreba, pregažena nakon eventa, digla se u sedam sati da uhvatimo let i na kraju su me skoro izbacili van na ugodnih + 50! 

- Potom smo okrenuli na kao pozitivu i doručkovali u 13:00. Nakon svih peripetija meni je, naravno, pozlilo pa smo se opet išli testirati, kupiti nove aviokarte. I dok sam se mrtva vukla po centru, ugledala sam sniženje u Versaceu i jurnula unutra. Franz je bio u šoku : 'Pa ne možeš disati, slabo ti je, kakav je ovo napad adrenalina, nikada nisi ni spominjala da ti se nešto tamo sviđa! - opisala je partnerovu iznenađenu reakciju na  promjenu raspoloženja.

- Ja, blijeda ko krpa. Ne disem 'ali prva linija nikada nema snizenje 50% u centru” tocka, kraj gasi internet, motaj kablove! - završila je objavu Snježana.