Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Šok! Iva Šulentić ispala je iz "Plesa sa zvijezdama"

Gordan Kožulj proslavio je 33. rođendan u petoj emisiji i svi natjecatelji otpjevali su mu 'Sretan rođendan'. Najbolji par opet su bili Franka i Ištvan

HRT
Foto: HRT
53 komentara

Iva Šulentić i Damir Horvatinčić otvorili su večer sambe. Voditeljica je na sebi imala grudnjak, koji joj je poprilično podigao grudi, a imala je i haljinu koja je sprijeda potpuno otkrila noge. Par je dobio komplimente žirija, a Davor je pohvalio i Ivin izgled.
- Ovi dijelovi na kojima je haljina dobro izgledaju, ali i ovi dijelovi gdje nema haljine isto jako dobro izgledaju - kazao je Bilman.
Iva i Damir dobili su 36 bodova i tako bili drugoplasirani par večeri. Zbog toga je još veće iznenađenje što su upravo oni glasovima gledatelja izbačeni iz daljnjeg natjecanja.
- Nisam očekivala ispadanje, ali to je tako, ovo je show iz kojeg se ispada - kazala je Iva, koju su rezultati prilično iznenadili.
Kao zadnji par, s Ivom i Davorom, ostali su Ana i Nicolas. Vidjelo se da očekuju kako će oni ispasti, ali rezultat je šokirao sve.
- Pogled mi je malo preneražen - kazala je Ana Ugarković nakon što je saznala da će i sljedeći tjedan biti u showu.
Najbolji su opet bili Franka Batelić i Ištvan Varga, koji su dobili čak 38 bodova žirija. Franka je bila u kratkoj crvenoj haljini s 'repićem'. Elio je kazao da izgleda kao amazonka, a pjevačica je priznala da uistinu uživa u sambi. Gordan Kožulj večeras je proslavio rođendan. On i Ana Horvat dobili su 30 bodova. Davor je pohvalio Anu, a Gordanu je kazao da je otplesao precizno, ali štreberski. Plivaču su natjecatelji u backstageu zapjevali 'Sretan rođendan'. Samba je jedan od najtežih plesova i žiri je bio pun hvale za trud koji su u vježbanje uložili Vedran Mlikota i Marija Šantek. Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit opet su bili najgori par večeri. Dobili su tek 21 bod, a tijekom plesa Nicolasu je s noge odletjela cipela. To je Ani bilo toliko smiješno da se nije mogla prestati smijati sve do dodjeljivanja ocjena. Žiri se prema Milkinim riječima trudio biti krajnje pristojan. Svi su im kazali da je u njihovu plesu puno toga nedostajalo. 

Naši partneri pišu
Message