Obavijesti

Show

Komentari 5

Šola: 'Ovakve napetosti nema ni na svjetskim prvenstvima...'

Šola: 'Ovakve napetosti nema ni na svjetskim prvenstvima...'
9

Po jedan nominirani član iz obitelji trebao je povući teretni automobil od 2200 kg, prijeći šipku na rukama kako bi oslobodio druge članove ekipe, najslabija je bila obitelj Buze, koja je i ispala iz showa

VIDEO

obitelji Buza, Hukman, Švec, Jarc i Podobnik odigrale su treći, ujedno i posljednji izazov prije eliminatora, a čekao ih je do tada jedan od najzahtjevnijih zadataka.

Naime, po jedan nominirani član iz svake obitelji trebao je sam povući teretni automobil od 2200 kilograma, zatim prijeći šipku na rukama kako bi oslobodio druge članove ekipe, a onda ih je čekao izazov 'Mreža poraza'. Za obitelj Hukman automobil je povlačio tata Ivica, koji je to odlično odradio, a obitelj je imala najviše problema oko prebacivanja vreće teške 20 kg na krov kontejnera. Mama Bernarda jedina to nije uspjela napraviti iz prve pa su tu izgubili nešto vremena, kao i sve ostale obitelji. Hukmani su izazov završili za 6:39 minuta. 

Za obitelj Jarc odabran je bio Jonatan, koji je junački povukao automobil, a zastoj se opet dogodio na bacanju vreće jer mama Brigita nije mogla prebaciti svoju. Njezino pokušavanje trajalo je više od 6 minuta, a njezini sinovi su već polako gubili živce i nadu pa su se posvađali. Nastalu situaciju smirili su treneri Filip i Blaž te Jonatan, koji je toliko motivirao majku da je uspjela prebaciti vreću jer nije htjela odustati, no vrijeme izvršenja zadatka je bilo 12:22 minute. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zatim je red došao na obitelj Buza, za koju je nominiran bio Patrik, koji je puno snage izgubio na povlačenju automobila da su mu ruke otkazale te nije mogao prijeći šipku. Nakon što je pao i treći put, tata Goran je postavio ultimatum

- Ako sada ne uspije, odustajemo od izazova jer su nam važne njegove ruke - rekao je, no Patrik je uspio. Izazov su završili za 11:18 minuta.

- Pobjednik je onaj koji ne odustaje - komentirao je njihov trener Vlado Šola, koji je bio ponosan na njih.

Za Švecove je išao Matej, jer se Danijel ozlijedio, kojem je bilo teško povlačiti teško vozilo, ali su zato kasnije kupili vrijeme i izazov završili u rekordnom roku od 5:49 minuta.

Najveći problem dogodio se u obitelji Podobnik, nakon što je Nal odlično izvršio prvi dio zadatka, sve je stalo kada Tia iz nekoliko pokušaja nije uspjela prebaciti vreću. To ju je toliko uznemirilo da je počela plakati, na što je reagirala njezina obitelj, koja više nije mogla gledati njezine muke pa su odlučili odustati od izazova, a zbog toga nisu dobili ni jedan bod. 

Nakon trećeg izvršenog izazova, obitelj Švec je bila na prvom mjestu s 12 bodova, potom Jarc s 11, Hukman na trećem s deset, Buze su imale šest, a Podobnik pet bodova. Tako su obitelj Buza i Podobnik otišle u eliminator kako bi se izborile za ostanak u showu, no u borbu su išle s jednim članom manje zbog ozljede Patrika pa je Tia odlučila preskočiti taj izazov. 

Na napornom poligonu obitelji su u početku bile jednake, a onda su Podobnici zaradili veliku prednost sve dok nisu došli do problematične rampe. Tu se Nal prvi popeo, ubrzo nakon njega i Tomaž, a u vrijeme dok su njih dvojca pokušali uhvatiti Andreju, Goran i Vanesa Buza su se ulovili za rampu, brzo povukli Erika i stali na noge. Gotovo u isto vrijeme, samo pola sekunde kasnije, Podobnici su povukli Andreju, no u tom trenu Tomaž nije stao na noge, što pravila nalažu, te su tako Buze doslovno za dlaku izborile prolaz u polufinale.

- Ovako zanimljivo nije bilo ni na svjetskim prvenstvima, napeto do zadnje sekunde, svaka čast ljudi! Dok se diše, ide se, nema odustajanja. Čestitam - uzbuđeno je izjavio Šola.

- Veseli smo što smo sudjelovali u emisiji, još smo se bolje povezali, dobili smo nove vještine koje će nam sigurno dobro doći u daljnjem životu. Nadam se da će i gledatelji nešto naučiti - izjavila je Andreja, koja je svjesna da je sve to dio igre, no Tia je bila neutješna i suznih očiju se rastala od showa. 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo