Obavijesti

Show

Komentari 30

Sonja Kovač zgrozila tajicama s trakama: 'Odvratan je taj trend'

Sonja Kovač zgrozila tajicama s trakama: 'Odvratan je taj trend'
8

Većinom brendovi prilaze nama, mi stvaramo koncept...  Ne radimo sve sami, u početku pomažu prijatelji, obitelj i zahvalna sam im što su mi u početku pomagali. Kasnije onda imaš pomoćnike, pojasnila je svoj posao

VIDEO

Iako slovi za jednu od bolje odjevenih dama na društvenim mrežama, ovoga puta glumica i influencerica Sonja Kovač (36) šokirala je svoje pratitelje. Objavila je fotografiju na kojoj nosi 'čudne' tajice, s trakama koje idu ispod stopala. Svjesna je toga i sama Sonja, stoga je sve na svom Instagramu upitala što misle o novom trendu i dala uvid u cijeli outfit. 

POGLEDAJTE VIDEO: Blogerica Isabella Rakonić odgovorila na 24 pitanja

Pokretanje videa...

Isabella Rakonić - 24 pitanja 04:49

- Paljba po ovim 'samo za hrabre' tajicama može krenuti! Kako god, meni su baš kul, ali znate mene koliko se volim igrati modom - pojasnila je. U komentarima su uslijedile i kritike i pohvale, a Sonja je odgovorila i onima kojima se svidio njezin stajling, ali i 'protivnicima'. 

- Ove trake izgledaju kao da bi se cijelo vrijeme pomicale i živcirale me - napisao je jedan pratitelj, dok se drugi složio kako se radi o odvratnom trendu. Bilo je i onih koji su zaključili kako se Sonja dobro snađe u svakom modnom trendu. Jedna dama zaključila je kako su se takve 'hlače' i prije nosile i da joj je drago što joj ih je njena majka sačuvala jer je još jednom potvrdila činjenicu da svi stari komadi opet nekad budu 'in'. 

Sonja je u četvrtak gostovala u RTL Direktu zbog cijele drame koja je nastala zbog toga što je njezina mlada kolegica Doris (20) od jednom porečkog restorana tražila besplatnu hranu, a ona bi ih zauzvrat označila na svom profilu. Dosad je to 'prolazilo' pa se zgrozila kad ju je restoran odbio.

Nakon toga uslijedile su brojne kritike i nje i restorana, a Sonja je tom prilikom ispričala kako se ne ljuti na one koji influencere nazivaju lijenčinama zato što očito nisu dobro upućeni u posao koji oni obavljaju. 

- Svatko ima pravo reći svoje mišljenje, lajkati nešto ili ne, pratiti nekog ili ne. Možda da sam i ja na njihovom mjesto, ne bih razumjela ovaj posao. Ne zamjeram im - zaključila je. Objasnila je i na koji način njihov posao funkcionira.

- Većinom brendovi prilaze nama, mi stvaramo koncept...  Ne radimo sve sami, u početku pomažu prijatelji, obitelj i zahvalna sam im što su mi u početku pomagali. Kasnije onda imaš pomoćnike, trebaš doći do određenog nivoa da bi imao zaposlene, ali imam vanjske suradnike. Ima puno posla; i fotografiranje, obrada videa, cijeli sadržaj... - tvrdi Kovač. Osim toga, bitan je i poduzetnički dio posla. 

- Moraš znati kako voditi posao, kako komunicirati s klijentima, kako pregovarati, dogovarati sastanke - pojasnila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor