Show

Komentari 27

Sonja o svojim počecima: 'Bila sam sama, bez budžeta i plana'

Sonja o svojim počecima: 'Bila sam sama, bez budžeta i plana'

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica svojim pratiteljima poručila je kako je najbitnije napraviti prvi korak te neka se ne boje uspjeha, jer će rezultati doći s vremenom

Danas na Instagramu ima više od 500.000 pratitelja, no put do toga za influencericu Sonju Kovač (36) nije bio tako lagan. Na društvenoj se mreži prisjetila svojih početaka uz svoje starije fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izlazak iz komfor zone jedna je od najbitnijih stvari za uspjeh. Ove slike su vam pravi primjer. Pola njih je s moje druge sezone Fashion Weekova početkom 2018. kada sam mjesec dana sama proputovala od New Yorka do Pariza bez prijatelja, bez fotografa, bez plana. Nisam imala budžet za nikoga i ništa, ali imala sam najveću želju i volju! Opcija ostati doma u toplini svoje komfor zone i ne poduzeti ništa - za mene nikada nije ni bila opcija - započela je Sonja objavu pa nastavila:

- Tada sam već počela dobivati pozivnice za neke revije i polako su me strani brendovi počeli zamjećivati i pokazivati interes za suradnje. Znala sam da ne smijem propustiti taj moment ako su već nešto prepoznali u meni. Većinu vremena sam bila sama, slike sam skupljala od street style fotografa na ulici ili bi žicala neku curku s revije da me fotka, a outfite sam dobivala na posudbu od brendova.

Poručila je svojim pratiteljima kako je najbitnije napraviti prvi korak te neka se ne boje uspjeha, jer će rezultati doći s vremenom. Pratitelji su joj u komentarima poručili kako uvijek uspiju samo oni koji nikada ne odustaju.

Naravno, ispod objavljenih fotografija bilo je i puno komentara na račun Sonjina izgleda i pomno odabranih modnih kombinacija. 

Najčitaniji članci