Obavijesti

Show

Komentari 27

Sonja o svojim počecima: 'Bila sam sama, bez budžeta i plana'

Sonja o svojim počecima: 'Bila sam sama, bez budžeta i plana'
5

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica svojim pratiteljima poručila je kako je najbitnije napraviti prvi korak te neka se ne boje uspjeha, jer će rezultati doći s vremenom

VIDEO

Danas na Instagramu ima više od 500.000 pratitelja, no put do toga za influencericu Sonju Kovač (36) nije bio tako lagan. Na društvenoj se mreži prisjetila svojih početaka uz svoje starije fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

- Izlazak iz komfor zone jedna je od najbitnijih stvari za uspjeh. Ove slike su vam pravi primjer. Pola njih je s moje druge sezone Fashion Weekova početkom 2018. kada sam mjesec dana sama proputovala od New Yorka do Pariza bez prijatelja, bez fotografa, bez plana. Nisam imala budžet za nikoga i ništa, ali imala sam najveću želju i volju! Opcija ostati doma u toplini svoje komfor zone i ne poduzeti ništa - za mene nikada nije ni bila opcija - započela je Sonja objavu pa nastavila:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Tada sam već počela dobivati pozivnice za neke revije i polako su me strani brendovi počeli zamjećivati i pokazivati interes za suradnje. Znala sam da ne smijem propustiti taj moment ako su već nešto prepoznali u meni. Većinu vremena sam bila sama, slike sam skupljala od street style fotografa na ulici ili bi žicala neku curku s revije da me fotka, a outfite sam dobivala na posudbu od brendova.

Poručila je svojim pratiteljima kako je najbitnije napraviti prvi korak te neka se ne boje uspjeha, jer će rezultati doći s vremenom. Pratitelji su joj u komentarima poručili kako uvijek uspiju samo oni koji nikada ne odustaju.

Sonja Kovač zatrpala Instagram fotkama u oskudnim badićima
Sonja Kovač zatrpala Instagram fotkama u oskudnim badićima

Naravno, ispod objavljenih fotografija bilo je i puno komentara na račun Sonjina izgleda i pomno odabranih modnih kombinacija. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...