Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
52 komentara

Čelična Renata svoju savršenu linju 'tesala' u kanjonu Zrmanje

Pripreme za snimanje trajale su šest mjeseci. Stručnjak za rafting i službeni vodič voditeljici su dali posebnu poduku iz plivanja, ronjenja te penjanja po stijenama

PR fotografije
Foto: PR fotografije
52 komentara

Renata Sopek (33) ponovno je razveselila sve ljubitelje sporta, izdavši na DVD-u svoju 6. fitness avanturu, pod nazivom 'U dobroj formi - funkcionalni trening’. U suradnji s RTL televizijom i Mariom Mlinarićem, nakon pet DVD izdanja, voditeljica pred gledatelje stavlja najveći izazov do sada, koji je ujedno bio i najveći izazov za nju. Renata je u prekrasnom kanjonu Zrmanje dubokom 200 metara, snimala DVD, na najnevjerojatnijim lokacijama do kojih se moglo doći samo veslajući.

Uz pomoć stručnjaka za rafting i divljinu i službenog vodiča, Đuru Župana, koji je Renatu upoznao s krajolikom i održao joj posebnu obuku iz plivanja, ronjenja te penjanja po stijenama, bila je spremna za snimanje za koje su pripreme trajale čak šest mjeseci. Na kraju je do lokacije snimanja svaki dan veslala 14 kilometara bez imalo problema.

Renata je odlučila osvježiti DVD i odmaknuti se iz rutine, pa tako nakon plesa odlazi na malo žešći trening, ali opet, prilagođen i onima koji možda tek sad ulaze u svijet fitnessa. Funkcionalni trening, snimljen ispod slapova Zrmanje, prilagođen je vježbanju kod kuće. U prekrasnom krajoliku kanjona Zrmanje, Renata i njezina ekipa upustili su se u pravu avanturu u divljini, spavajući u kanjonu, snimajući u ledenoj vodi, penjući se po stijenama ne bi li snimili nevjerojatne kadrove, a sve kako bi poklonicima vježbanja priuštili poseban ugođaj. 

- Iako ne mogu biti objektivna, smatram da je ovo najbolje DVD izdanje do sada. Svi vjerni poklonici mojih DVD-ova će biti oduševljeni i ovim DVD-om testirat će svoju dobru formu. Ovo je najbolji završni test za sve ono što su do sada vježbali sa mnom - rekla je Renata Sopek.

Naši partneri pišu
Message