Obavijesti

Show

Komentari 7

Sophia Loren modernoga doba, snima kampanje za donje rublje

Sophia Loren modernoga doba, snima kampanje za donje rublje
5

Kada se pogledaju fotografije Madaline s Instagrama, uočit će se neobična sličnost između njih dvije, a mnogi su je prozvali i Sophijom Loren modernoga doba

Rumunjska manekenka Madalina Ghenea (31) postala je prava senzacija na Instagramu nakon što je sve više obožavatelja primijetilo kako neobično nalikuje glumici i seks simbolu Sophiji Loren (84).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Sophia je slavu stekla u zlatno doba Hollywooda, a i dalje slovi za jednu od najljepših žena svijeta. Poznata je po bujnim oblinama i usnama te zavodljivom pogledu. Sophiju su, kako kaže, u mladosti nagovarali da ide na plastičnu operaciju lica, no ona to nikad nije napravila jer se sama sebi takva sviđala. 

Profimedia

- Iako su mi govorili da imam predugačak nos i prevelika usta, estetska operacija za mene nikad nije bila opcija - ispričala je glumica. Tvrdi da ju to nije nimalo povrijedilo jer ona kada vjeruje u nešto ne posustaje. Nikada se nije smatrala seks bombom i smetalo joj je što se toliko vodi računa o njezinom izgledu, a ne glumi. Kako bi u 80-im godinama uspjela sačuvati svoju ljepotu, nikad se ne prejeda i ne deblja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s dance 💃🏻

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Kada se pogledaju Madalinine fotografije s Instagrama, uočit će se neobična sličnost između njih dvije, a mnogi su je prozvali i Sophijom Loren modernoga doba.

Madalina snima kampanje za donje rublje i često pozira u vrlo golišavim izdanjima. Dosad je u vezi bila s glumcem Leonardom DiCaprijem (44) i glumcem Gerardom Butlerom (49), međutim, kako je bila riječ o serijskim zavodnicima, veze nisu dugo potrajale. Danas je u sretnoj vezi s galeristom Vitom Schnabelom (33).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...