Obavijesti

Show

Komentari 3

Sopranosi na okupu, Schwarzie je Zeus, Kanye naručio burger: 30 sekundi vrijednih 47 mil. kn

Sopranosi na okupu, Schwarzie je Zeus, Kanye naručio burger: 30 sekundi vrijednih 47 mil. kn
5

Slavni glumci i glazbenici redovito se pojavljuju u reklamama na Super Bowlu, a NBC na takvim oglasima zarađuje milijune dolara. Donosimo vam ovogodišnje oglase koji su postali viralni na društvenim mrežama

VIDEO

Kao i svake godine, finale Super Bowla 2022. osiguralo je niz zabavnih sadržaja zanimljivih i onima koji nisu fanovi sporta. Uz kultni glazbeni nastup na poluvremenu, neizostavna je i godišnja revija reklama, koja je izrodila je brojne klasike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Super Bowl, Kelly Kay 00:07

Poznati glumci i glazbenici redovito se pojavljuju u reklamama na Super Bowlu, a NBC na takvim oglasima zarađuje milijune dolara. Primjerice, prema podacima tvrtke za istraživanje Kantar, prošlogodišnji Super Bowl zaradio je 434.5 milijuna dolara na reklamama, više nego finale NBA-ja i Olimpijske igre, a procjenjuje se da je ovogodišnja zarada još veća. Tjedan dana prije spektakla najavljeno je da su sva mjesta za reklame rasprodana, a kompanije su za samo 30 sekundi potrošile nevjerojatnih sedam milijuna dolara (oko 47 milijuna kuna), i to svaka od njih. 

Neke od ovogodišnjih reklama instantno su postale viralni hit na društvenim mrežama. Donosimo vam nekoliko najupečatljivijih.

Kanye u reklami za McDonald's

U najnovijoj McDonald'sovoj reklami prikazano je nekoliko neodlučnih kupaca, koji pri narudžbi hrane izgovaraju istu rečenicu - 'Mogu li dobiti, hmmm...' Najupečatljiviji od njih je reper Kanye West (44), koji na 'drive in-u' izlazi iz prtljažnika i izgovara spomenutu rečenicu 'autotuneanim' glasom.

Zendaya u reklami za Squarespace

Dobitnica Emmyja Zendaya (25), koju trenutačno gledamo u ulozi Rue u megapopularnoj 'Euforiji', u reklami za Squarespace je utjelovila prodavačicu školjki Sally, kojoj biznis baš i ne ide najbolje. Međutim, njezin život se drastično mijenja kada odluči školjke prodavati online.

Sopranosi u reklami za Chevrolet

Jedna od najupečatljivijih reklama na ovogodišnjem Super Bowlu definitivno je ona za Chevrolet, koju potpisuje tvorac 'Sopranosa' David Chase

Jednominutna reklama je po prvi put u 15 godina ujedinila brata i sestru Soprano, A.J.-a i Meadow, koje glume Jamie-Lynn Sigler (40) i Robert Iler (36). Oglas rekreira kultni početak serije i referira se na njezinu slavnu dvosmislenu posljednju epizodu.

Salma i Schwarzi u reklami za BMW

Arnold Schwarzenegger (74) i Salma Hayek (55) se u reklami za BMW pojavljuju u ulogama grčkih bogova Zeusa i Here. Zaključuju kako je vrijeme da odu u mirovinu, te s Olimpa sele u Palms Springs. Zeus unatoč svojim moćima 'muku muči' s električnim uređajima, no Hera za njega ima posebno iznenađenje - električni automobil.

Paul Rudd i Seth Rogen u reklami za Lay's

Glumci Paul Rudd i Seth Rogen u reklami uživaju u vrećici Lay's čipsa, te prisjećaju filmova u kojima su zajedno glumili. Međutim, prema reklami, Rudd niti jedan od njih nije pogledao.

Larry David u reklami za FTX 

Komičar Larry David se u reklami za FTX za trgovinu kriptovalutama dugoj dvije i pol minute pojavljuje u desetak uloga. Njegov lik kroz različita povijesna razdoblja pokazuje sumnju u inovaciju, te je skeptičan prema izumima poput vilice, prve wc školjke i žarulje. Na kraju se gledateljima poručuje - ne budite kao Larry.

Lindsay Lohan u reklami Fitness Planet

Jedno od najvećih ovogodišnjih iznenađenja je pojavljivanje glumice Lindsay Lohan u reklami za Fitness Planet. Mnogi je i dan danas pamte po burnom stilu života i skandalima, a u ovom oglasu se našalila na svoj svoj račun. Dok Lohan vježba u teretani, okupljeni se pitaju - 'Što se događa s Lindsay?'.

U reklami se pojavljuju i glumci Danny Trejo i William Shatner, kao i slavni sportaš Dennis Rodman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin