Show

Komentari 25

Soraja slavi ročkas: Na zahvate potrošila minimalno 150.000 kn

Soraja slavi ročkas: Na zahvate potrošila minimalno 150.000 kn

Starleta se konstantno 'pegla'. Samo za hijaluronske filere i botoks kojima briše bore izdvaja oko 2500 kuna po injekciji jednom u šest mjeseci. I nedavno je navodno, za vrijeme pandemije korona virusa, povećala grudi

Starleta slavi 34. Rođendan. Na svom Instagram profilu na kojem broji više od 400.000 sljedbenika objavila je najdraže joj čestitke. Jedna od njih je i ona od njene bliske prijateljice, koja joj je napisala da je 'ikona stila'. A mi smo se prisjetili kako se Soraja mijenjala kroz godine, od prvog pojavljivanja u javnosti u Big Brotheru prije devet godina, do danas kad je postala najpoznatija regionalna starleta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Soraja je najprepoznatljivija po estetskim operacijama koje je radila na sebi.

- To se može izračunati. Povećala sam grudi i usta te smanjila nos. Iako, sad žalim što sam povećala usta. Djevojke s prevelikim usnama izgledaju mi kao patkice. Stoga sam izvadila sav silikon iz usana. Nisam vadila rebra niti planiram na sebi još nešto korigirati - rekla nam je starleta u intervjuu prije tri godine.

Povećanje grudi kod stoji minimalno 25.000 kuna, a smanjivanje nosa estetski kirurzi naplaćuju 16.000 kuna. Soraja je nos korigirala četiri puta, a u nekoliko navrata je povećavala i usne što ju stajalo 2500 kuna za svaki posjet kirurgu. Ukupno, Soraja je potrošila 150.000 kuna na svoj izgled. Tad je rekla i da ne namjerava više 'pod nož'. No to je bilo prije tri godine.

Soraja se od tad konstantno 'pegla'. Samo za hijaluronske filere i botoks kojima briše bore izdvaja oko 2500 kuna po injekciji jednom u šest mjeseci. I nedavno je navodno, za vrijeme pandemije korona virusa, povećala grudi, kako nam je rekao ugledni estetski kirurg.

- Riječ je o velikim implantatima. Barem 500-600 mililitara. Za povećati grudi za jedan broj potrebno je oko 200 mililitara .Grudi joj stoje više, definitivno ih je opet povećavala - rekao nam je nedavno estetski kirurg. Uz njezino ime neprestano se vežu skandali. Dignuli su joj auto u zrak, ispale su joj grudi, pokazala je guzu...

- Jednom su mi digli auto u zrak u Crnoj Gori. Bilo pa prošlo, ne bih se vraćala na to - kaže starleta. Tvrdi kako je živciraju glasine o načinu na koji zarađuje za luksuzan životni stil.

- U životu nisam dobila nemoralnu ponudu. Trudim se ne kretati u takvom društvu. Kad procijenim da se netko bavi ružnim stvarima, maknem se od njega - kaže Soraja. Često fura dizajnerske komade, vozi terenca Mercedesa, putuje svijetom...

- Imam kasino u centru Beograda i agenciju za nekretnine u Crnoj Gori. To su ozbiljne nekretnine u vrijednosti od milijun eura - kaže Soraja. Paparazzi je nikad nisu fotografirali s dečkom.

- Imam dečka već dvije godine i lijepo nam je. Imala sam jednog i u Hrvatskoj pa sam ga skrivala - kaže Soraja. Željela bi se ostvariti kao majka, no karijera joj je na prvome mjestu. Svojedobno je se povezivalo s Neymarom. Ona kratko odgovara da ne priča o svom ljubavnom životu. Soraji je otac iz Knina, a kako kaže, trenutačno živi u Zadru i imaju super odnos.

- Imam i polubrata košarkaša u Zadru, ali ne bih otkrivala njegovo ime. Privatni život držim za sebe - zaključila je Soraja.

Najčitaniji članci