Obavijesti

Show

Komentari 215

Nemeš: Na rubu sam živaca, tata mi je posijedio od brige

Nemeš: Na rubu sam živaca, tata mi je posijedio od brige
9

Dolazak njegovih roditelja u VB kuću ostavio je velik utjecaj na Nemeša. Priznao je da se kaje zbog nekih stvari koje je napravio, a i brine ga zabrinutost roditelja

VIDEO

Stanari su pod dojmom testiranja na poligrafu. Svi su imali prilike vidjeti odgovore svojih sustanara. Horvata je kopkalo zašto Nirmal nije prokomentirao pitanja o njegovom odnosu s Duškom. Soraja je zaključila da je Horvat pod pritiskom, a što se tiče pobjednika, nju nije briga hoće li pobijediti Nirmal.

- Stvarno me ne zanima hoće li on pobijediti, ali njegova pobjeda značila bi da moraš biti manipulator da bi uspio. Nirmal je neuspješan manipulator. Prije bih imala nula bodova nego pobijedila na njegov način - zaključila je Soraja.

Lester Brandonu: Drži se podalje od mene

Brandon i Lester svađali su se u dvorištu kuće. Lester je vikao na Brandona koji je sjedio u pušionici  da ga ostavi na miru. No, ni ovaj mu nije ostao dužan.

- Ne diraj me. Nebitan si. Tvoj je problem što se vani napravila neka drugačija slika našeg druženja - poručio mu je Brandon, ali Lestera to nije smirilo. Zamolio ga je da se drži dalje od njega još ovih par dana koliko borave u kući. Soraja sa strane komentira da je Brandon tužan svaki put kad se posvađa s Lesterom.

- Nije mu do života - zaključila je Soraja.

Nemeš na rubu živaca

Dolazak njegovih roditelja u kuću Velikog Brata ostavio je velik utjecaj na Nemeša. Priznao je da se kaje zbog nekih stvari koje je napravio, a i brine se jer je primjetio koliko su njegovi roditelji zabrinuti. 

- Tata  mi je posijedio od brige. Znam da se najviše brinu zbog mog odnosa s Marijanom. Sve mi se skupilo, na rubu sam živaca. Zato sam se jučer i izderao na Soraju kad je počela pričati o meni i Marijani. Ne bih to inače napravio - rekao je Nemeš. 

Šogorice Marijani: Svi te znaju kad popiješ

Marijana je dobila priliku za razgovor sa svojim šogoricama koje čuvaju njezinu kćer. Pitala ih je je li na djevojačkoj večeri zbilja izgledala grozno na što su joj one rekle da je svi znaju kad popije. Marijana je sve prepričala Nemešu, a on je bio zabrinut jer su joj šogorice rekle da Nemeš nije muškarac. On je pomislio da one misle da će se Marijana vratiti mužu kad izađe iz kuće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 215
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci