Obavijesti

Show

Komentari 27

Spašen! Tko će otimačici Vjeri oduzeti Zlaju i vratiti ga Lari?

Spašen! Tko će otimačici Vjeri oduzeti Zlaju i vratiti ga Lari?
4

Gledatelji 'Larinog izbora' u ponedjeljak će saznati hoće li najveću zvijezdu serije, malog Zlaju, spasiti otac Jakov ili očuh Nikša te kako će završiti otmičarka Vjera

VIDEO

Poslije danonoćne i bezuspješne potrage za malim Zlajom, očajna Lara, koju glumi Zadranka Doris Pinčić (23), traži pomoć u osamljenoj crkvi. Tjeskobu i strah povećavaju joj i stalne svađe ljubomornog supruga Nikše te prve ljubavi Jakova. Strepnju mlade majke nad jednogodišnjim dječakom gledatelji će vidjeti u ponedjeljak kad će se otkriti hoće li najveću zvijezdu serije spasiti otac Jakov ili očuh Nikša te kako će završiti otmičarka Vjera.

Moleći se za zdravlje i sinov povratak, Lara će otkriti izbezumljenu Vjeru sa svojim djetetom u naručju. Nagovara je da joj vrati Jakova, ali Vjera potpuno izgubi kontrolu kad vidi supruga Alena i ljubavnicu Karmen. Razočarana i bijesna bježi na vrh crkve. Prijeti da će sa Zlajom, koji je podsjeća na mrtvog sina Bartola, skočiti. Sve više se približava rubu ograde, a otac Jakov i Vjerin suprug Alen kreću u akciju spašavanja. Iako joj je zamjerio djetetovu otmicu, nevjerni Alen sažalio se nad bolesnom suprugom. Vodi je u samostan i traži pomoć sestre Domenike.

Za snimanje dramatičnih scena trenutačno najgledanije serije 'Larin izbor' produkcijska ekipa Nove TV odabrala je spomenik kulture.

- Franjevački samostan u Jastrebarskom ima gotičku jezgru iz 16. stoljeća. Idealan je jer se odlično vizualno uklopio i realistično dočarao doživljaj iz scenarija - rekli su producenti.

Poslije uloga naivne ljepotice Lane u seriji 'Ljubav u zaleđu' i mlade glumice Eme u 'Običnim ljudima', Zagrepčanka Tamara Garbajs (35) oduševila je gledatelje glumeći Vjeru. Priču o njezinu i Larinu životu redovito prate i hrvatski političari. Liječnik Mirando Mrsić jučer je na Radio Anteni otkrio kako mu je od 'Sofijina izbora' ipak draži 'Larin'.

- Sapunice su mi razbibriga. Vjerojatno mi je ‘Larin izbor’ drag jer se kao liječnik i sam svaki dan nalazim pred teškim i po život opasnim odlukama - izjavio je član SDP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti