Obavijesti

Show

Komentari 9

Špiček dao prvu desetku ove sezone: Ovo ću i sam kopirati

Špiček dao prvu desetku ove sezone: Ovo ću i sam kopirati
5

Natjecatelji su dobili zadatak da u 60 minuta očistite fazana od perja i kože te pripreme samo jedno konkretno jelo. Najhrabriji potez učinili su Marina i Mario čije je jelo oduševilo Špičeka

VIDEO

Panika na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' zbog fazana dovest će do osrednjih izvedbi natjecatelja, no ne za sve njih.

Kreativna ideja da se od fazana naprave kosani medaljoni dopala se žiriju, posebice Tomislavu Špičeku koji je Marini i Mariju dao prvu desetku ove sezone.

Natjecatelji su dobili zadatak da u 60 minuta očistite fazana od perja i kože te pripreme samo jedno konkretno jelo. Većina ih se odlučila pripremiti ovu pticu u pećnici, no s obzirom da je 'čerupanje' fazana uzelo dobar dio vremena, neki su u zadnji tren promijenili recept. Tako su Petra, Filipa, Ina i Dina umjesto konkretnog jela, pred žiri donosile komadiće fazana u salati ili kao ragu.

Najhrabriji potez učinili su Marina i Mario – njihovi nuggetsi od fazana s kremom od pastrnjaka i ukiseljenim kupinama umočene u sirupu od vinskog octa, crnog papra, anisa, limete i drugih dodataka iznenadili su žiri, posebice Špičeka koji je jelo ocijenio prvom desetkom ove sezone.

- Jelo je vrhunsko! Mislim da ću ih kopirati - objasnio je svoje divljenje prema njihovim medaljonima, dok su Željka i Ivan imali same pohvale za odličnu ideju, izvedbu i realizaciju svog autorskog jela.

- Da niste ponovili kremu od pastrnjaka, dala bih vam čistu desetku - objasnila je Željka zbog čega im je dala devetku, baš kao i Ivan.

Marina i Mario sada vode na tablici ukupnih zbroja ocjena. Hoće li im zadatak improvizacije donijeti još koju odličnu ocjenu kojom bi potvrdili svoj status najboljih, doznat ćemo već sutra u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:05 na RTL-u.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci