Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

'Spider-Man: Povratak kući' je dobio foršpan kakvog zaslužuje

Neki superheroji jednostavno nemaju sreće. Jedan od takvih je Spider-Man, koji nam je ove godine već treći put došao na velike ekrane u samo deset godina

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

U godini u kojoj se Sony baš i nije proslavio jedan film se ipak izdignuo iznad filmova koje ta produkcijska kuća inače snima. U pitanju je drugi reboot sage o 'Spider-Manu', 'Spider-Man: Dolazak kući'.

Iako je imao poprilično visok proračun od 175 milijuna dolara, film je bez problema povratio uložen novac te je i podosta dobro zaradio. Ukupan utržak bio mu je skoro 880 milijuna dolara, no uz sve to su ga i kritičari i publika odlično ocijenili. Tako na stranici Rotten Tomatoes film ima 92%, što ga svrstava u pravu vrhušku, dok je na stranici IMDB film 'dobio' ocjenu 7,7 čime je i publika potvrdila filmovu kvalitetu.

Ipak, koliko god film kvalitetan bio, to ga ne može zaštiti od oštrih riječi jednih od zabavnijih kritičara na YouTubeu, stranice 'Honest Trailers'. Kao i inače, ljudi koji prave video materijal za taj kanal su si dali mnogo truda kako bi našli svaku grešku i greškicu u filmu.

Pogledajte video

U glavnim ulogama u filmu su Tom Holland i Robert Downey Jr., a preostalu glumačku ekipu čine Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Bokeem Woodbine i Marisa Tomei. Režiju je preuzeo Jon Watts.

A ako vam stripovskog filma nije dosta, u kinima je trenutačno posljednji Marvelov izdanak sage o Thoru, dok nam za dva tjedna dolazi prvi dio sage o Ligi pravde.

Tema: FILM

Message