Show

Komentari 26

Spielberg najavio promjene: Indiana Jones postaje Joan

Spielberg najavio promjene: Indiana Jones postaje Joan

Snimanje petog nastavka kultnog filma kreće iduće godine, u kina bi trebao stići 2020., a Spielberg je najavio kako bi Harrison Ford vrlo lako mogao objesiti svoj bič 'o klin'

Redatelj Steven Spielberg (71) u nedavno je intervjuu dao naslutiti kako bi lik legendarnog Indiane Jonesa mogao krenuti u sasvim novom smjeru. Točnije, mogao bi postati žena.

Snimanje petog nastavka kultnog filma kreće iduće godine, u kina bi trebao stići 2020., a Spielberg je najavio kako bi Harrison Ford (75) vrlo lako mogao objesiti svoj bič 'o klin'.

- Ovo će biti posljednji film s Fordom u toj ulozi, u to sam uvjeren, no franšiza će se nastaviti i nakon toga - kazao je te dodao: 'Morat će promijeniti ime Jones u Joan, ali u tome ne vidim ništa loše'.

Redatelj je naglasio koliko su žene utjecale na njega kroz život, a posebno je izdvojio majku i suprugu. Podsjetimo, Spielberg je još 2015. izjavio kako nitko ne može glumiti popularnog arheologa kao što to može Ford.

- Njega nitko ne može zamijeniti. Mislim da se to nikada neće dogoditi - rekao je pa se, kako stvari stoje, ipak predomislio.

Najčitaniji članci