Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Špijun koji me je napucao: Mila Kunis dolazi po svoju osvetu

Nenadani događaj ubacit će dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerojatna spretnost druge zasgurno će objema pomoći da ispune misiju

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

Kroz godine iza nje Mila Kunis se pretvorila iz relativno nebitne glumice, s ne pretjerano puno glumačkog umijeća, u glumicu za koju podosta ljudi zna. Na žalost, njeno glumačko umijeće i dalje nije na nekom zavidnom nivou.

ANON U bliskoj budućnosti ne postoji ni privatnost niti anonimnost

No sve to moglo bi se promijeniti ove godine jer Mila nastupa u filmu u kojem će imati priliku pokazati da nije samo obična pretjerano našminkana glumica, već da u njoj ima i malo više toga. 'The Spy Who Dumped Me' film je o Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon, iz katastrofalno loših novih 'Istjerivača duhova'), dvije tridesetogodišnjakinje iz Los Angeles. Nenadani događaj bacit će ove dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru.

Foto: Twitter/Screenshot

Bivši dečko zbunjene Audrey pojavit će se ponovno u njenom stanu, no ovaj put s postrojbom smrtonosnih ubojica na njegovom tragu. Duo Kunis/McKinon automatski će krenuti u akciju, bježeći preko Europe s planom kako da spase svijet.

Pogledajte prvi foršpan

Osim Kunis i McKinnon u filmu glumi i Justin Theraux, do je režiju preuzela Susanna Fogel. Film u kina dolazi krajem nadolazećeg ljeta.

Tema: FILM

Message