Show

Komentari 108

Splitski menadžer napao Tolju zbog nastupa, on poručuje: 'Ne komentiram laži i nebitne ljude'

Splitski menadžer napao Tolju zbog nastupa, on poručuje: 'Ne komentiram laži i nebitne ljude'

Ivan Bubalo objavio je status u kojem je iznio koliko navodno Marko Tolja traži za svoj nastup pa napisao kako nema niti jedan hit te ne može prodati ulaznice za koncert

Pjevača Marka Tolju (37) napao je menadžer Ivan Bubalo na svom Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Marko Tolja je lipi momak. Marko Tolja je vrlo fin i pristojan momak. Marko Tolja pjeva ima 15-20 godina. Marko Tolja NEMA u tom periodu NIJEDNU pjesmu po kojoj ga se može zapamtiti - započeo je Bubalo.

- Marko Tolja bio je u proteklom periodu sto pedeset puta više na HTV-u od Pejakovića, Hrnića, Thompsona, Jelavića, Meri Cetinić, Magazina. Prije nekoliko godina najavljivan je u Splitu za Doček Nove godine. Doček je otkazan jer se nije prodala NIJEDNA ulaznica - nastavio je menadžer pa iznio svoje mišljenje o nadolazećem Toljinom koncertu:

- Ove godine dugo je najavljivan kako će pjevat na brodu kruzeru po Dalmaciji i to pjesme od Franka Sinatre. Brod prima 38 putnika. E sad dobijem ponudu njegove agencije koja ga nudi za ovo ljeto po Turističkim zajednicama. Ni nakon što sam pročitao tri puta nisam mogao vjerovat. Mislio sam Prvi april.

- Dakle traži se 9 večera, traži se 9 noćenja, traži se produkcija, traži se 35 000 kuna neto. Ukupno 60 000 kuna. Garant nema nikakve šanse prodat 20 ulaznica - napisao je Ivan Bubalo.

Zbog cijele ove Facebook drame nazvali smo i Marka Tolju koji nam je odgovorio što misli o napadu splitskog menadžera. 

- Ne komentiram nebitne ljude i neistine - rekao nam je.

Naime, Toljin koncert, o kojemu govori splitski menadžer Bubalo, će se održati na osmodnevnom krstarenju Jadranom pod nazivom 'Dear Mr Sinatra' kojem je trenutno cijena za jednu osobu, s popustom, 5,990 kn. Sve informacije mogu se pronaći na web stranici turističke agencije koja organizira ovaj nastup.