Obavijesti

Show

Komentari 0

Spoj nespojivog: Treper Hiljson Mandela i Zsa Zsa su snimili hit

Spoj nespojivog: Treper Hiljson Mandela i Zsa Zsa su snimili hit
7

Osobno sam veliki fan KUKU$a te mi je dugogodišnja želja bila snimiti trap suradnju, a bolju osobu od Hiljsona nisam mogla ni zamisliti, rekla je Zsa Zsa, a duetom je jednako oduševljen i Hiljson

VIDEO

Nova pjesma Zsa Zse (26) i Hiljsona Mandele (27) je sve samo ne već viđeno na hrvatskoj glazbenoj sceni. Dvoje mladih glazbenih zvijezda, svatko u svom žanru, udružilo se kako bi publici predstavili ekskluzivnu suradnju na hit singlu 'Ova ljubav'.

Dok se Zsa Zsu smatra predvodnicom moderne pop glazbe koja njeguje vrhunsku produkciju i prati svjetske trendove u suradnji s matičnom kućom Rubikon Sound Factory, Hiljson Mandela je član poznatog trap benda KUKU$ te slovi kao najtalentiraniji trap izvođač mlađe generacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zsa Zsa ne krije oduševljenje što je upravo s Hiljsonom napravila ovaj veliki iskorak na hrvatskoj glazbenoj sceni.

- Osobno sam veliki fan KUKU$a te mi je dugogodišnja želja bila snimiti trap suradnju, a bolju osobu od Hiljsona nisam mogla ni zamisliti, tim više jer ga smatram predvodnikom hrvatske trap scene. 'Ova ljubav' je spoj pop kulture i trap subkulture, dva naizgled nespojiva glazbena stila, a oba popularna među publikom u svijetu. Fuzija popa i trapa je najslušanija vrsta glazbe među mlađom publikom koja će zasigurno kad tad postati mainstream i kod nas. Upravo zbog te mladosti, hrabrosti i ludosti koja krasi Hiljsona i mene, želja nam je publici pokazati i dokazati da mix ova dva stila može itekako biti zanimljiv i na hrvatski način - rekla je pjevačica. 

'Ova ljubav' još jedna je u nizu uspješnica dobro poznatog dvojca, Ante Pecotića i Bojana Šalamona-Shalle, koji stoje iza produkcijske i izdavačke kuće Rubikon Sound Factory. Odmah je bilo jasno da se Hiljson Mandela nadovezao na tekst i glazbu Ante Pecotića, dok Bojan Šalamon-Shalla potpisuje aranžman i produkciju.

Hiljson Mandela ovom suradnjom na velika vrata ulazi među njemu dosad nepoznatu publiku, stoga je njegov motiv za suradnju vrlo jednostavan.

- Iz puke želje za oživljavanjem i modernizacijom hrvatske glazbene scene napravili smo suradnju koja je po svim vanjskim kriterijima standard. Kod nas malo sporije dolaze trendovi, no samo zato jer je hrvatska publika vrlo oprezna i kritična kad je riječ o novim stvarima. Vjerujem da će ekipa prepoznati taj zvuk vremena kojeg smo uhvatili u jednom super pozitivnom duhu - rekao je Hiljson.

Spot pod redateljskom palicom Luke Matkovića idejno su osmislili upravo Zsa Zsa i Hiljson te je on zaokružio ovu neobičnu suradnju dvoje glazbenika. Zsa Zsa priznaje da su joj scene s krova zgrade najdraže u dosadašnjoj karijeri jer je podsjećaju na zalazak sunca u Los Angelesu, ali i upozorava publiku da ovakvog Kena kao što je Hiljson Mandela još nisu imali prilike vidjeti.

Da je 'Ova ljubav' odraz njihovih mladenačkih ambicija priznaju i Zsa Zsa i Hiljson te poručuju da su im ciljevi neskromni, u glazbi žele biti progresivni, moderni i zanimljivi. Stoga ne čudi da oboje na kraju zaključuju kako je 'Ova ljubav' zaista bila ljubav na prvi pogled!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'