Obavijesti

Show

Komentari 2

Sport, mjuza i pool partyji: Samoborski tulum za pamćenje

Sport, mjuza i pool partyji: Samoborski tulum za pamćenje
3

BESPLATAN ULAZ Na Vugrinščaku vas očekuju vrhunski bendovi, prva mobilna go-kart staza na svijetu i mnoga sportska natjecanja

VIDEO

Od danas pa sve do 8. srpnja u organizaciji 24sata i grada Samobora održava se najluđi party na ovim prostorima - Samobor Open Air Festival. 

Atraktivni sportsko-glazbeni program na popularnom samoborskom šetalištu Vugrinščaku počinje danas u 17 sati otvorenjem prve mobilne go-kart staze na svijetu, 360K mobile track, Karting arena.Ulaz na festival je besplatan, dok će se karting naplaćivati po vrlo pristupačnim cijenama.

Adrenalin:  Posljetitelji će moći uživati u kartingu prve mobilne go-kart staze na svijetu

Oni koji ne stignu u srijedu od 17 sati do ponoći, karting će moći isprobati i sljedeća tri dana, četvrtak i petak od 17-24 te u subotu od 9-24 sata. Čak 24 najbrža vozača moći će sudjelovati u finalnoj utrci u subotu od 16-17 sati, a sudionike očekuju vrijedne nagrade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim u ludoj vožnji, posjetitelji će u srijedu i petak od 21-24 sata uživati u filmovima na otvorenom. Vrhunac festivala je u subotu 8. srpnja kad program počinje u 9 sati sa turnirima u nogometu, odbojci i badmintonu. 

Samobor open air www.SamoborOpenAir.hr

Uz karting vožnju, od 17 sati slijedi fuzija rocka, bluesa i jazza, u izvedbi četiri vrhunska benda. Jedan od njih je zagrebački rock bend Markiz. Osim njih nastupit će blues/rock/southern band Lula mira, rock bend The Second Hand Band i glazbena atrakcija The Bonenomb. Besplatne koncerte donosi ti Karlovačko.

Pripremili smo vam i legendarni pool party na bazenima Vugrinščak gdje od 15-24 sati možete uživati u neograničenoj količini cuge i genijalnoj mjuzi. Ulaznica za pool party se naplaćuje i možete ju kupiti preko sustava Entrio. 

Festival se nastavlja do ranih jutarnjih sati u klubu za mlade Bunker. Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri Dacia,  Karlovačko, Top Sport, Karting Arena Zagreb, Koykan, Špiro, Fantasy Land, BunkerToi Toi, R.D.I. Sound & Lights.

Znate li za koje se pivo koristi 100% hrvatski ječam?
Kad uživate s prijateljima u toplim ljetnim danima uvijek dobro dođe osvježenje. Najbolji odabir je Karlovačko pivo – omiljeno domaće pivo za koje se koristi ječmeni slad dobiven isključivo od ječma s hrvatskih polja. Naime, Karlovačko pivo nema dodanih aditiva, već je napravljeno prema tradicionalnom receptu od četiri prirodna, kvalitetna sastojka: vode, čistog ječmenog slada, hmelja i kvasca. Zato izaberite prirodno i domaće, a kad idete na pivo, idite na Karlovačko!
 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'