Obavijesti

Show

Komentari 105

Šprajcova žena: Zoran je dobro, oporavlja se, brzo se vraća kući

Šprajcova žena: Zoran je dobro, oporavlja se, brzo se vraća kući
8

Nakon drugog infarkta, Šprajc je ponovno završio u KB Dubrava gdje su ga i operirali 2013. nakon prvog blažeg srčanog udara. Kako doznajemo ovog puta ponovno su mu ugradili stent...

VIDEO

Popularni RTL-ov urednik i voditelj Direkta Zoran Šprajc (51), koji je svojim britkim i humorističnim pristupom novinarstvu tri puta osvajao čitatelje i gledatelje na Večernjakovoj ruži, ponovno je doživio srčani udar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

- Dobro je, oporavlja se i brzo će kući - kaže nam Šprajcova supruga Lidija s kojom je u braku dva desetljeća. Kako doznajemo ugradili su mu po drugi puta stent u KB Dubrava gdje je bio na operaciji i prije šest godina. Naime, 2013. voditelj je doživio blagi srčani udar nakon čega je rekao: “Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam ono kaže dosta, vjerujte mu da je uistinu dosta.”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Te godine Šprajc se bio požalio kako su srčani problemi produkt stresa i nagomilanog umora. U bolnici je ležao oko dva tjedna. Posljednjih nekoliko godina osjetio je, kako je rekao, bolove u grudima. 

kerempuh

- Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB Dubrava su na tržište pustili novi apgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel’ i pametniji - napisao je prije šest godina kada je izašao iz bolnice. Poslušao je svoje tijelo i prvo čega se odrekao bile su cigarete. 

- Tek sam sad zbrojio. 40-ti dan bez cigarete. Ušteda 2000 kn. Trebali bi takve stvari stavljat’ na kutije od cigareta, a ne ona upozorenja o impotenciji i raku pluća. Npr.: “Nepušenjem uštedite ratu kredita za auto’ i slično” - napisao je na svom Facebooku početkom siječnja 2014. godine.

Zoran Šprajc ponovno doživio infarkt, oporavlja se u bolnici...
Zoran Šprajc ponovno doživio infarkt, oporavlja se u bolnici...

Bivši pušači nerijetko nakupe višak kilograma nakon odbacivanja cigarete, a prema pisanju nekih medija, isti problem zadesio je bio i Šprajca. S viškom kilograma krenuo se obračunati u teretani pa se prije samo četiri dana na društvenim mrežama pohvalio kako na sebi radi u teretani.

- Neka vas ne zavara ovaj usiljeni osmijeh. Gluteusi i lože vrište od boli, a ni ova mrlja na majici nije od kave - napisao je prošli tjedan Šprajc. Obožavatelji su ga podržali u njegovoj borbi s viškom kilograma, a pala su i neka obećanja ako vaga pokaže manje kilograma.

U vrijeme kada ga je sustigao prvi infarkt Šprajc je još bio radio na HRT-u. Tada je dao intervju za Večernji list u kojem se prisjetio koliko su ga promjene na državnoj televiziji koštale njegova zdravlja.

- Srčani udar koji sam nakon svega dobio na HRT-u bio mi je zadnji znak da je to mjesto za mene postalo po život opasno i da se trebam maknuti. Došlo je do goleme birokratizacije sustava, uvođenja još desetak rukovodećih funkcija, kao da ih je inače bilo malo, forsirao se 4 news kanal, a ni prvi nije bio bogznašto, televizijski novinari trebali su istodobno raditi priloge za radio, radijski za televiziju, na kraju nitko nije znao tko je za što odgovoran, pa je jedan od mojih nadređenih završio na psihijatriji, a ja na koronarografiji. Ludilo, ne ponovilo se nikome - kazao je Šprajc. Sa suprugom Lidijom ima troje djece, a od nje se ne dovaja zadnjih dva desetljeća, koliko su u braku. Inače, upoznali su se na HRT-u gdje je Lidija radila kao lektorica, a Zoran kao novinar. Da je vrijeme da postanu nešto više od kolega shvatio je kada joj je počeo donositi tektove na pregled više nego je trebalo i kada se počeo interesirati  pravopisne grešeke. Ispričao je to Špraj u jednom intervjuu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'