Obavijesti

Show

Komentari 5

Spremna je optužnica protiv vozača koji se zabio u Šabana

Spremna je optužnica protiv vozača koji se zabio u Šabana
7

Po susjedstvu se priča da je plakao u pritvoru kad ga je majka posjetila. Govorio je da mu je žao zbog toga što je učinio, ispričao je susjed Alsina Leventa koji je skrivio prometnu nesreću

VIDEO

Kralj narodne glazbe Šaban Šaulić preminuo je sredinom veljače u prometnoj nesreći u Njemačkoj, a kako saznaje Blic, javni tužitelj čeka rezultate analize krvi Alsina Leventa (35) koji je prouzročio nesreću. Testiran je na drogu i alkohol, a čeka se i vještačenje automobila kako bi se mogla podići optužnica zbog izazivanja nesreće u kojoj su poginuli Šaban i njegov bliski prijatelj, glazbenik Mirsad Kerić, dok je Šaulićev kum bio teško povrijeđen. 

- U roku od tri tjedna, tužitelju bi trebala stići vještačenja brzine kretanja automobila, kao i rezultati analize Leventove krvi na alkohol i drogu. Kvalifikacija krivičnog djela i kazna koja mu prijeti, ovisit će o tome koliko je promila imao u tijelu, je li pozitivan test na kanabis i je li vozio brzinom većom od propisane - kaže Blicov izvor iz Njemačke. 

Tužitelj je najavio podizanje optužnice čim stignu rezultati. Alsin je još u veljači odveden u pritvor po hitnom postupku zbog opasnosti od bijega. Međutim, prošlog petka prijavio je adresu prebivališta i trenutačno se brani sa slobode. Njegov susjed, potvrdio je za Blic da je Alsin prijavio kao prebivalište adresu djevojke s kojom je u vezi četiri mjeseca. 

- Ošišao se gotovo na ćelavo i obrijao je bradu. Po susjedstvu se priča da je plakao u pritvoru kad ga je majka posjetila. Govorio je da mu je žao zbog toga što je učinio - ispričao je susjed. 

Nije prvi put da je Levant divljao automobilom bez vozačke dozvole. Često je posuđivao automobil od prijatelja i vozio se po ulici. 

- Prestao sam s njim pričati kad je skoro ugrozio život jednog djeteta. Tog dana dijete je vozilo bicikl kroz ulicu, a on je velikom brzinom projurio automobilom - opisao je susjed kojeg je Levant nekoliko puta pitao zna li gdje može kupiti vozačku na crno. 

Pokretanje videa...

01:17

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu