U subotu 21. svibnja u Donatovom gradu na Rivi uz cjelodnevni program koji počinje u 12 sati šest će se ekipa boriti za ulazak u finale 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec
Sraz najboljih roštilj-majstora Dalmacije po peti put u Zadru
U Donatovom gradu po peti će se put okupiti najbolji roštilj-majstori Dalmacije. U subotu 21. svibnja na zadarskoj Rivi uz cjelodnevni program koji počinje u 12 sati šest će se ekipa boriti za ulazak u finale Zlatnog ćevapa, dok će posjetitelji i navijači moći uživati u koncertu Synthetica banda, kulinarskim radionicama i brojnim nagradnim igrama, kao i u svježe pripremljenim PIK Vrbovec delicijama s roštilja po promotivnim cijenama.
Svoje vilice ukrstit će Pajdaši Ivice Vulelije iz Benkovca, Gušti Zagore Ivice Šege-Leke iz Kaštela, zadarski Tim Pajdo Jakova Gospića, La famiglia Ivana Šimića iz Velike Gorice (jedini predstavnici brojnih dalmatinskih vikendaša), 4 duje u briškuli Dražena Botice iz Gornjeg Karina te legendarni Berekini Mladena Šarea iz Zadra dobro poznati domaćoj publici po brojnim kulinarskim majstorijama.
No samo jedan od njih bit će najbolji u pripremi ćevapčića, vratine, kobasica, junetine i ražnjića na žaru, a o pobjedniku će i ovaj puta odlučivati tročlani gastro sud pod predsjedavanjem Daria Lidea iz kulinarskog studia Branka Ognjenovića, Majstor kuhar. Dodatno jamstvo nezaboravnom subotnjem druženju je i voditelj Frano Ridjan.
Natjecanje počinje u 12 sati simboličnim paljenjem vatre, a osim natjecateljskog dijela Zadrane i njihove goste na Rivi 21.5. očekuje cjelodnevna zabava uz koncert uživo, kulinarsku radionicu Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića, degustacije, brojne nagradne igre za posjetitelje te vrhunske roštilj-delicije po promotivnim cijenama.
5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Karlovačko, Permetal, Kisko, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, Fridrih, Iskon, Delimano, Grilloza i Kulinarski studio Majstor kuhar stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrjepa, kao i sva oprema osigurani.
Nakon Zadra borba za Zlatni ćevap nastavlja se 28.5. u Umagu gdje nas očekuje sraz Istre i Primorja.
Prijave za Umag i Jastrebarsko još uvijek su u tijeku zato posjeti specijalnu rubriku Zlatni ćevap u kojoj donosimo više informacija i prijavi se na natjecanje za najbolje roštilj-majstore Hrvatske!