Obavijesti

Show

Komentari 9

Sraz najboljih roštilj-majstora Dalmacije po peti put u Zadru

Sraz najboljih roštilj-majstora Dalmacije po peti put u Zadru
12

U subotu 21. svibnja u Donatovom gradu na Rivi uz cjelodnevni program koji počinje u 12 sati šest će se ekipa boriti za ulazak u finale 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec

VIDEO

U Donatovom gradu po peti će se put okupiti najbolji roštilj-majstori Dalmacije. U subotu 21. svibnja na zadarskoj Rivi uz cjelodnevni program koji počinje u 12 sati šest će se ekipa boriti za ulazak u finale Zlatnog ćevapa, dok će posjetitelji i navijači moći uživati u koncertu Synthetica banda, kulinarskim radionicama i brojnim nagradnim igrama, kao i u svježe pripremljenim PIK Vrbovec delicijama s roštilja po promotivnim cijenama.

Svoje vilice ukrstit će Pajdaši Ivice Vulelije iz Benkovca, Gušti Zagore Ivice Šege-Leke iz Kaštela, zadarski Tim Pajdo Jakova Gospića, La famiglia Ivana Šimića iz Velike Gorice (jedini predstavnici brojnih dalmatinskih vikendaša), 4 duje u briškuli Dražena Botice iz Gornjeg Karina te legendarni Berekini Mladena Šarea iz Zadra dobro poznati domaćoj publici po brojnim kulinarskim majstorijama.

No samo jedan od njih bit će najbolji u pripremi ćevapčića, vratine, kobasica, junetine i ražnjića na žaru, a o pobjedniku će i ovaj puta odlučivati tročlani gastro sud pod predsjedavanjem Daria Lidea iz kulinarskog studia Branka Ognjenovića, Majstor kuhar. Dodatno jamstvo nezaboravnom subotnjem druženju je i voditelj Frano Ridjan.

Natjecanje počinje u 12 sati simboličnim paljenjem vatre, a osim natjecateljskog dijela Zadrane i njihove goste na Rivi 21.5. očekuje cjelodnevna zabava uz koncert uživo, kulinarsku radionicu Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića, degustacije, brojne nagradne igre za posjetitelje te vrhunske roštilj-delicije po promotivnim cijenama.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Karlovačko, Permetal, Kisko, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, Fridrih, Iskon, Delimano, Grilloza i Kulinarski studio Majstor kuhar stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrjepa, kao i sva oprema osigurani.

Nakon Zadra borba za Zlatni ćevap nastavlja se 28.5. u Umagu gdje nas očekuje sraz Istre i Primorja.

Prijave za Umag i Jastrebarsko još uvijek su u tijeku zato posjeti specijalnu rubriku Zlatni ćevap u kojoj donosimo više informacija i prijavi se na natjecanje za najbolje roštilj-majstore Hrvatske!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.

Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela
JARUN 19.6.

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja
BUNDEK 18.6.

Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja

Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec