Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
159 komentara

Sretno mladenci! Vjenčali se Iva Šarić (23) i Jerko Leko (32)

Manekenka i nogometaš vjenčali su se u Zagrebu nakon četiri godine veze, a u crkvi je bio i njihov petomjesečni sin. Iva je blistala u čipkastoj vjenčanici sa šlepom

Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Na izlasku iz crkve Sv. Josipa na Trešnjevci Jerka Leku (32) i Ivu Šarić (23) dočekao je pljesak. Tamburaši su im svirali “Sad kad došla si”. Nogometaš i manekenka pred crkvu su stigli u Jaguaru. Iva je blistala u čipkastoj vjenčanici sa šlepom, a Jerko je odabrao elegantno tamno odijelo. Ulaz u crkvu čuvala su dva zaštitara, a mladence su dopratili tamburaši.

Obredu su nazočili obitelj i najbliži prijatelji, među kojima su bili Jerkovi kolege Goran Sablić sa suprugom Monikom, Nikola Pokrivač s djevojkom Iris Rajčić, Ivan Kelava, Ivan Krstanović te Jasmin Agić sa suprugom Sanjom.

- Najbitnije je da se oni vole, a sve drugo će doći samo. Imat će dobrih i manje dobrih dana, ali uz ljubav je sve moguće – rekao je Sablić.

Nije htio otkriti što je darovao mladencima rekavši kako će to biti iznenađenje. Jerku i Ivi kumovi su bili najbolji prijatelj i prijateljica iz djetinjstva.

Dinamovac i ljepotica sa zagrebačke Trešnjevke upoznali su se u klubu. U vezi su četiri godine i u siječnju su dobili sina Carlosa. I on je bio u crkvi, a čuvala ga je Ivina majka. Mladenci su proslavili s 300 uzvanika u Golf&Country klubu Zagreb.

Monika Sablić na vjenčanje je stigla u svojoj kreaciji

Bivša Miss Dalmacije, supruga nogometaša Gorana Sablića, na vjenčanju se pojavila u kreaciji koju je sama dizajnirala. Osim nje, u njezinoj žutoj dugoj haljini bez naramenica zablistala je i manekenka Iris Rajčić, djevojka nogometaša Nikole Pokrivača. Splićanki je u dizajnerskom pothvatu velika podrška suprug Goran s kojom ima šestogodišnju kćerkicu. Par se iz ukraijinskog Kijeva preselio u Split gdje Monika ima atelijer.

Naši partneri pišu
Message