Obavijesti

Show

Komentari 35

Srpska voditeljica brani Pišek: 'Miša Grof se na seljački način ophodi prema snahi Nikolini'

Srpska voditeljica brani Pišek: 'Miša Grof se na seljački način ophodi prema snahi Nikolini'
7

Iskreno mislim da je bolje da sačuva tu snagu za sudski postupak u kojem će završiti, jer će ga Nikolina tužiti za sve ove izjave, mislim tužila bih ga i ja da sam mu snaha, kaže Jovana

VIDEO

Prepucavanje između Nikoline Ristović ex Pišek (46) i njezinog svekra Viktora Ristovića nastavit će se na sudu, obje su strane potvrdile. Mišljenje o njihovu ponašanju, točnije, o napadima Miše Grofa na Nikolinu, nedavno je iznijela jedna od najpoznatijih srpskih voditeljica, Jovana Jeremić (31). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikolina Pišek 01:16

U svojoj emisiji 'Jeremićeva to voli vruće' voditeljica je detaljno prokomentirala cijeli slučaj, a iznijela je i neke nove informacije o obitelji Ristović, koje, zasad, nisu potvrđene. 

POGLEDAJTE VIDEO: SRPSKA VODITELJICA OBOŽAVA MAGAZIN

- Moje mišljenje je da se pravi jedan reality od teške životne situacije u kojoj se našla Nikolina Pišek. Ne razumijem ponašanje Miše Grofa, njemu svaka čast, meni je drago što on ima toliku imovinu na svoje ime, ali ne vidim što je sporno. Ako je imovina na njegovo ime, zbog čega se toliko na jedan seljački način ophodi prema svojoj snahi, zauvijek formalnoj i postojećoj - izjavila je Jeremić.

storyeditor/2022-05-12/sahrana-vidoje-foto-telegraf-nikola-tomic__3_.jpg

- To je problem u umjetninama, ja sam upoznata s cijelim slučajem, jer su umjetnine u ogromnoj vrijednosti, o tom novcu koji se nalazi u tajnom sefu čiju šifru zna samo Nikolina, o tim nakitima, satovima skupocjenim i stječe se dojam za svakog normalnog čovjeka da je Nikolina Pišek materijalist, ali ja moram reći da ja nisam vidjela nijednu objavu Nikoline Pišek koja je to pokazala, ja više imam dojam da je ogroman materijalist u cijeloj ovoj priči Miša Grof, jer se kod njega sve vrti u napadima na Nikolinu u javnosti, a ne znam što postiže time. Iskreno mislim da je bolje da sačuva tu snagu za sudski postupak u kojem će završiti, jer će ga Nikolina tužiti za sve ove izjave, mislim tužila bih ga i ja da sam mu snaha - dodala je.

storyeditor/2022-05-10/PXL_120414_7592990__1_.jpg

- On će sve strašne otpužbe morati dokazati - smatra Jovana.

- Drugo, ima mnogo kontroverzi o Miši Grofu. Nije sada da ja branim Nikolinu Pišek, ali naprosto, osjećam se negdje kao žena, malo pogođena načinom kako se jedan muškarac ophodi prema svojoj snahi, umjesto da je zaštiti, on nju napada - podijelila je Jeremić sa gledateljima. 

- O ovome se može napraviti film, da se napiše knjiga i ta žena je preživjela golgotu i linč i ja ne želim više ni na koji način da Nikolini Pišek nanesem neku duševnu bol, nakon svega što je ona doživjela. Što god da je mislio o njoj, nije to trebao javno, već u četiri zida i da se suzdrži od seljačkih komentara - zaključila je popularna srpska voditeljica. 

Borna Kotromanić komentirala Nikolininu situaciju, javila se Vlatka Pokos: 'Bespotrebno!'
Borna Kotromanić komentirala Nikolininu situaciju, javila se Vlatka Pokos: 'Bespotrebno!'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin