Obavijesti

Show

Komentari 4

Srpska voditeljica Dea pokazala je ožiljke na ruci nakon nesreće

Srpska voditeljica Dea pokazala je ožiljke na ruci nakon nesreće
6

Dea se na proslavi pojavila s partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem, koji joj je velika podrška nakon nesreće. Pomaže joj u obavljanju svakodnevnih aktivnosti...

VIDEO

Srpska TV voditeljica Dea Đurđević (29) prije više od godinu dana doživjela je tešku nesreću kad joj je autobus otkinuo ruku, a oporavak joj i dalje traje. Dea se trudi obavljati što više obaveza pa je tako nedavno bila na proslavi po završetku snimanja serije 'Crveni mjesec' na splavu Konzulat. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dei Đurđević bus otkinuo ruku

Pokretanje videa...

00:57

Na splavu se pojavila s partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem, a odjevena je bila u crnu modnu kombinaciju. Dea je time javno pokazala ožiljke od šivanja ruke nakon strašne nesreće. 

Beograd: Na splavu "Konzulat" održana je proslava završetka snimanja serije "Crveni mesec"

Nakon prometne nesreće Dea i Mladen su se još više zbližili jer je taj period bio dosta stresan za njih. On joj je pomagao u obavljanju svakodnevnih stvari. 

Otkako je izašla iz bolnice, Dea cijelo vrijeme vježba kako bi se što prije oporavila i mogla pomicati ruku. Liječnici su, kaže, u čudu koliko je napredovala u kratkom vremenu, a i obitelj je presretna. Iako je boli i ozljeda joj predstavlja velike svakodnevne poteškoće, zahvalna je što se dobro oporavlja.

- Sad shvaćam da je većina nezgodnih situacija rješiva, tako da nema potrebe za bilo kakvim stresom. Mada, moj invaliditet je bitno promijenio moj život. Dan započinjem lijekovima, pokušavam bol svesti na minimum. Moram priznati da mi najteže pada što se ne mogu sama okupati, obući i jesti, ali nadam se da će se i to promijeniti - zaključila je nedavno Dea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu