Show

Komentari 25

Srpski mediji: Severina je zbog slabog interesa otkazala nastup na Kopaoniku, jezik ju je koštao

Srpski mediji: Severina je  zbog slabog interesa otkazala nastup na Kopaoniku, jezik ju je koštao

Severinin nastup je već bio dogovoren i najavljen za nadolazeći festival Music Week. Srpski mediji prenose da je slab odaziv zbog njenih izjava o Srebrenici, ali i zbog vrijeđanja patrijarha Porfirija

Srpski mediji tvrde da je Severina (50) postala svjesna da je zbog njenih postupaka sve manji interes za njene koncerte, prenosi Kurir. Naime, pjevačica je otkazala koncert koji je bio zakazan za ožujak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Severinin nastup je već bio dogovoren i najavljen za nadolazeći festival Music Week koji se u ožujku održava na Kopaoniku. Ona je na tom događaju trebala nastupati uz Milicu Pavlović (31) i Sašu Matića (44), ali, prema pisanju srpskih medija, je zbog negativnih reakcija i slabog interesa publike za njezin nastup došlo do promjene.

storyeditor/2023-02-11/PXL_100223_98235363.jpg

Sada će umjesto Severine na Kopaoniku nastupati Željko Joksimović (50). O tome svjedoče i plakati.

- Ako je mali interes, Severina ili odgodi nastup ili ga otkaže. Ovaj put je dobila informaciju da ju je jezik koštao i da je publika bojkotira, te je odmah otkazala dolazak na festival na Kopu - rekao je izvor za Kurir.

storyeditor/2023-02-11/7__1_.jpg

Severina je proteklih godina u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji imala brojne nastupe, ali izgleda da će se to promijeniti u budućnosti. Srpski mediji prenose da je to zbog njenih izjava u kojima je optužila Srbiju za genocid u Srebrenici, ali i zbog vrijeđanja patrijarha Porfirija. Zamjeraju joj što je spominjala patrijarha Porfirija kada je govorila o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom (10), kojeg dijeli s bivšim partnerom Milanom Popovićem (57). 

- Kopaonik Music Week je najpopularniji zimski glazbeni festival koji od svog prvog izdanja organizira nastupe najveće regionalne glazbene zvijezde dva vikenda za redom u ožujku. Festival je ove godine rezerviran za vikende 10. i 11. te 17. i 18. ožujka, a Severinin nastup prvotno je bio zakazan za 11. ožujka, ali je otkazan iz organizacijskih razloga. Umjesto nje nastupit će Željko Joksimović - poručili su iz PR službe festivala za Kurir. 

Najčitaniji članci