Obavijesti

Show

Komentari 36

Srpski mediji: Soraja se odselila u Zagreb, gdje čuva trudnoću. Viđaju je s trbuhom po gradu...

Srpski mediji: Soraja se odselila u Zagreb, gdje čuva trudnoću. Viđaju je s trbuhom po gradu...
9

Trudnoću je vodila kod izabranog doktora, koja je prošla dobro. Viđala se samo s najbližim prijateljima u koje ima povjerenja i zato se do sada nije znalo da je u blagoslovljenom stanju, otkrio je izvor

VIDEO

Otkako se povukla s društvenih mreža, dugo nismo znali gdje je i što radi starleta Soraja Vučelić (36), a onda su iz Srbije stigle vijesti da je trudna i da je upravo to razlog zašto se povukla iz javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

specka sorajina prijateljica o prometnoj nesreći 00:47

Nejasno je gdje je trenutačna Sorajina adresa. Neki ističu da od ovog ljeta živi u Švicarskoj, gdje će i roditi u privatnoj bolnici, a neki navode da su je u prosincu vidjeli u Zagrebu. 

POGLEDAJTE kako su naše zvijezde zablistale na crvenom tepihu u Beogradu

- Soraja se preselila u Zagreb, gdje održava trudnoću. Njezin partner ima svoj biznis i ne želi se javno eksponirati, što Soraja poštuje. Zbog njega je izbrisala svoje društvene mreže. Trudnoća ju je potpuno promijenila, nije htjela ni da javnost sazna da je u drugom stanju. Soraja je i dalje aktivna u devetom mjesecu. Najviše voli šetati gradom. Vidio sam je na dan koncerta Jelene Rozge, trbuh joj je bio do zuba - rekao je izvor - ispričao je izvor za Blic pa dodao: 

- Trudnoću je u Švicarskoj vodila kod izabranog doktora, koja je prošla dobro. Doslovno je nije osjetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima u koje ima povjerenja i zato se do sada nije znalo da je u blagoslovenom stanju. Promijenila je sve u svom životu, a o trudnoći nije htjela govoriti u javnosti. Ne znam kako će reagirati kad pročita da će postati majka, jer je to htjela zadržati za sebe i partnera. Nije javna osoba i nema namjeru eksponirati se. Bitno je da se osjećaju dobro, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele zadržati za sebe. Zbog toga je zahtijevala da se o njezinoj trudnoći ne priča previše. Soraja je sretna i jedva čeka postati mama - rekao je izvor za Blic, a od Soraje još nema komentara. 

Podsjetimo, Soraja se proslavila ulaskom u poznati reality 'Big Brother' 2011., a nakon showa pojavljivala se u mnogim domaćim, ali i stranim glazbenim spotovima. Ponovno se natjecala u 'Big Brotheru' 2013, a iako nije ni tada pobijedila, svakako je izašla kao jedna od  najpopularnijih natjecateljica. 

Srpski mediji: Soraja je trudna!
Srpski mediji: Soraja je trudna!

Soraja nikada nije skrivala ljubav prema plastičnim operacijama, a one su joj među ostalim, omogućile mnogobrojna pojavljivanja u Playboy časopisu. Inače, Soraja je rođena u Kninu, a odrasla u Crnoj Gori. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...